DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelf maken

Zoonlief werd vijf en wilde voor zijn verjaardagsfeestje graag uitnodigingen uitdelen. Niet omdat het nodig was, alle ouders houden elkaar op de hoogte via Whatsapp, maar gewoon omdat het leuk is. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in, dus we maakten een mooie uitnodiging. Ik laat zien hoe je de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje heel makkelijk zelf kunt maken. 

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met zijn feestje gingen we eerst apenkooien en daarna was thuis het thema Lego, dus de mannen in huis maakten een mooi Lego bouwwerk waarin de poppetjes aan het apenkooien waren op een 5.

DIY een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met de foto van dat bouwwerk ging ik aan de slag. Met wat foto apps maakte ik er een polaroid vorm van. Helaas weet ik geen goede app om een polaroid thema te maken, dus doe ik het altijd “met de hand”.

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Ik besloot de uitnodiging voor verjaardagsfeestje zelf te maken via Greetz, omdat ik graag een vierkante kaart wilde. Je kunt ook bij de Hema een set fotokaarten laten maken. Wat ik bij beide erg handig vind is dat je tekst in de binnenkant kunt laten printen, zodat je die niet meer hoeft te schrijven.


Meer inspiratie voor verjaardagen


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids