DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken


Zoonlief werd vijf en wilde voor zijn verjaardagsfeestje graag uitnodigingen uitdelen. Niet omdat het nodig was, alle ouders houden elkaar op de hoogte via Whatsapp, maar gewoon omdat het leuk is. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in, dus we maakten een mooie uitnodiging.

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met zijn feestje gingen we eerst apenkooien en daarna was thuis het thema Lego, dus de mannen in huis maakten een mooi Lego bouwwerk waarin de poppetjes aan het apenkooien waren op een 5.

DIY een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met de foto van dat bouwwerk ging ik aan de slag. Met wat foto apps maakte ik er een polaroid vorm van. Helaas weet ik geen goede app om een polaroid thema te maken, dus doe ik het altijd “met de hand”.

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Ik heb de uitnodiging gemaakt via Greetz, omdat ik graag een vierkante kaart wilde. Je kunt ook bij de Hema een set fotokaarten laten maken. Wat ik bij beide erg handig vind is dat je tekst in de binnenkant kunt laten printen, zodat je die niet meer hoeft te schrijven.


Meer inspiratie voor verjaardagen


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.