DIY: gilet pimpen voor een feestelijke look voor jongens

Wat is het toch een uitdaging om voor jongens een sprankelende kleurrijke outfit vinden, zeker in de winter. Terwijl de winkels vol liggen met kleurrijke en glitterende kleding voor meiden, is het voor jongens vooral heel donker. Voor het kerstdiner op school wilde zoonlief graag een strikje en een giletje, want dat had zijn meester vorig jaar ook. Gilets zijn meestal donkerblauw of zwart, niet erg kleurrijk dus. Ik verzon een DIY project om een gilet te pimpen.

DIY gilet pimpen voor een feestelijke look voor jongens

Ik een flinke verzameling knoopjes, als ik wat leuks tegenkom koop ik ze meteen, zodat ik ze op voorraad heb. Deze knopen kocht ik als setje grafische knopen bij de Hema. Deze stikte ik vast met de naaimachine, ik heb er zo’n speciaal voetje voor, maar dat kan natuurlijk ook met de hand.

DIY gilet pimpen voor een feestelijke look voor jongens

Zoonlief is helemaal tevreden met zijn outfit. Het DIY project om het gilet te pimpen is dus geslaagd!

DIY gilet pimpen voor een feestelijke look voor jongens

Het gilet/vest kocht ik bij C&A, ik kocht hem een beetje op de groei om er een paar jaar mee te kunnen doen. De stretch blouse is uit een oude collectie van Claesens, het strikje is uit een oude collectie van H&M.

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

 

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids