Test: Duukies antislip strandsokken


Rompers check, luiers check, lekker veel setjes kleren voor de kids check, UV kleding check, zonnebrand check. En voor het eerst zitten er ook twee paar antislip strandsokken van Duukies in de overvolle koffer. Cindy gaat naar een all-inclusive resort op Kreta, een waar glijbaanparadijs aan het Griekse strand. Hier probeert ze de Duukies Beachsocks uit. 

Test: Duukies antislip strandsokken

Zoontje Loek wordt deze zomer 2 jaar, hij kreeg de Blue Bird sokken. Hij gaat steeds meer zijn eigen gang en loopt ook vaker en sneller weg. De sokjes zorgen ervoor dat hij minder snel uitglijdt langs de gladde randen van het zwembad. Ook in het zwembad zelf glijdt hij minder uit als hij op de bodem loopt. Hij heeft grip op de kleine glijbaantjes, als hij de trap op klimt.  Ze gaan niet heel gemakkelijk aan, maar dat is logisch, want ze moeten ook niet makkelijk uit kunnen gaan tijdens het spelen. Als de sokjes eenmaal aan zijn dan vindt Loek ze prima zitten.

Test: Duukies antislip strandsokken

Dochter Puck van 6 jaar kreeg de Straw Lemonade sokken. Ze vindt de sokjes niet zo fijn in het zwembad. Antislip is bij de meeste kids van deze leeftijd ook niet echt meer nodig. Ze trekt de vrolijke sokjes echter graag aan tijdens een dagje strand en bij het op de rotsen klimmen.

Test: Duukies antislip strandsokken

Duukies zijn er in vrolijke kleurtjes en prints. Ze beschermen tegen scherpe steentjes en schelpjes, maar ook tegen heet zand en verbranden. Daarnaast zijn ze antislip, zodat kinderen minder snel uitglijden op de gladde zwembadrand. Het is een soort waterschoentje, maar dan anders.

Test: Duukies antislip strandsokken

De antislip strandsokken van Duukies zijn online te koop via Duukies en Bol.com. Duukies zijn voor kinderen te koop van maat 21/22 tot en met maat 36/37. Voor volwassenen zijn ze te koop van maat 36/37 tot en met maat 44/45. Ze vallen niet heel groot, dus als je twijfelt kun je beter de grotere maat nemen.

Test: Duukies antislip strandsokken


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Cindy

Add your Biographical Info and they will appear here.