Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

Biokatoen staat helaas vaak gelijk aan saai, zeker als het om betaalbare broeken gaat. Daarom was ik verrast door de toffe exemplaren die ik voor het nieuwe seizoen tegenkwam. Van deze hippe kinderbroeken krijg je zin in de lente!

De Hema, waar alle katoen inmiddels biocotton is, heeft dit seizoen heel veel leuke opvallende broeken. Ik bestelde er meteen twee, want leuke dingen zijn soms snel op. De zwart/wit kinderbroek is uit de meisjescollectie, maar vind ik ook super leuk staan bij onze kleine man. De denim skinnybroek met bies op de zijkant pikte kleine meis meteen in.

Hippe eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

De Hema heeft nog meer leuke broeken, zowel voor jongens als voor meisjes. Mijn tip: kijk even bij beide categorieën, want niet alle unisex broeken komen in beide terecht.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - Hema

De Hema heeft ook een aantal hele toffe babybroeken, zo jammer dat deze niet in grotere maten dan maat 98 hebben!

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - Hema babybroeken

C & A heeft ook een aantal leuke biocotton kinderbroeken, vooral voor jongens.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - C&A

Name it heeft ook steeds meer kleding van biologisch katoen. Deze stoere broeken zijn uit de kids collectie van Name it.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

De mini collectie van Name it vind ik ook heel erg tof, van mij mogen ze deze exemplaren ook in grotere maten maken!

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids