Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

Hippe eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

Biokatoen staat helaas vaak gelijk aan saai, zeker als het om betaalbare broeken gaat. Daarom was ik verrast door de toffe exemplaren die ik voor het nieuwe seizoen tegenkwam. Van deze hippe kinderbroeken krijg je zin in de lente!

De Hema, waar alle katoen inmiddels biocotton is, heeft dit seizoen heel veel leuke opvallende broeken. Ik bestelde er meteen twee, want leuke dingen zijn soms snel op. De zwart/wit kinderbroek is uit de meisjescollectie, maar vind ik ook super leuk staan bij onze kleine man. De denim skinnybroek met bies op de zijkant pikte kleine meis meteen in.

Hippe eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

De Hema heeft nog meer leuke broeken, zowel voor jongens als voor meisjes. Mijn tip: kijk even bij beide categorieën, want niet alle unisex broeken komen in beide terecht.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - Hema

De Hema heeft ook een aantal hele toffe babybroeken, zo jammer dat deze niet in grotere maten dan maat 98 hebben!

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - Hema babybroeken

C&A bij Wehkamp heeft ook een aantal leuke biocotton kinderbroeken, vooral voor jongens.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes - C&A

Name it heeft ook steeds meer kleding van biologisch katoen. Deze stoere broeken zijn uit de kids collectie van Name it.

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

De mini collectie van Name it vind ik ook heel erg tof, van mij mogen ze deze exemplaren ook in grotere maten maken!

Eco budget kinderbroeken voor jongens en meisjes

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding