Eierkoek traktatie poppetje voor op school

Wat een leuke vrolijke traktatie is dit! Het gezichtje is leuk als traktatie, maar ook om kinderen zelf te laten maken tijdens een feestje. Zo maak je dit eierkoek traktatie poppetje. 

Eierkoek traktatie poppetje voor op school

Je maakt hem met een eierkoek (Albert Heijn), wat Smarties (Albert Heijn) of andere snoepjes als ogen en neus, Dr. Oetker decoratiestiften voor de haren en een fluitje als mond. De fluitende lippen zijn te koop bij Bol.com, Dr. Oetker decoratiestiften bij Albert Heijn.

Eierkoek traktatie poppetje voor op school

Met een stukje cellofaan of een uitdeelzakje van de Hema blijft de traktatie netjes onderweg naar school. Een van onze kids kreeg deze op school, te leuk om niet te delen!

Wil je naast dit eierkoek poppetje nog meer traktatie ideeën zien? Al onze ideeën verzamel ik in dit artikel met traktaties voor kinderen op crèche of school. Daarnaast maakte Pauline van Voormijnkleintje.nl een overzicht met 10 leuke eierkoek traktaties.


Meer inspiratie voor verjaardagen


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids