Eierkoek traktatie poppetje voor op school


Wat een leuke vrolijke traktatie is dit! Het gezichtje is leuk als traktatie, maar ook om kinderen zelf te laten maken tijdens een feestje. Zo maak je dit eierkoek traktatie poppetje. 

Eierkoek traktatie poppetje voor op school

Je maakt hem met een eierkoek, wat smarties of andere snoepjes als ogen en neus, Dr. Oetker decoratiestiften voor de haren en een fluitje als mond. De fluitende lippen zijn te koop bij Lobbes, Dr. Oetker decoratiestiften bij Albert Heijn.

Eierkoek traktatie poppetje voor op school

Met een stukje cellofaan blijft de traktatie netjes onderweg naar school. Een van onze kids kreeg deze op school, te leuk om niet te delen!

Wil je naast dit eierkoek poppetje nog meer traktatie ideeën zien? Al onze ideeën verzamel ik in dit artikel met traktaties voor kinderen op crèche of school. Daarnaast maakte Pauline van Voormijnkleintje.nl een overzicht met 10 leuke eierkoek traktaties.


Meer inspiratie voor verjaardagen


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding