Organizing tip: handige familie-agenda

Er is weer een nieuwe familie-agenda van home*work*time! Het is een mooie agenda voor op de keukentafel, vol met handige tips en lijstjes. Ik heb de agenda voor dit jaar ook, dus ik was natuurlijk benieuwd naar die voor komend jaar. Ik laat je zien waarom ik de agenda erg fijn vind en ik mag twee exemplaren weggeven!

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Voorin de agenda kun je jullie gegevens noteren en van voor jullie belangrijke mensen en instanties. Voor samengestelde gezinnen is er voorin ook een schema van wie wanneer thuis is, als kinderen veel sporten is dit ook handig. Je kunt er ook de wifi code noteren, die je dan tenminste kunt vinden als er gasten zijn. Ook is er een schema met de dagen en weeknummers van 2019 en 2020, heel handig, want dat hoef ik nu niet meer telkens online op te zoeken. In de kaft zit zowel voorin als achterin een insteekhoes, een mooie plek voor uitnodigingen, tickets en formulieren van school. Voor iedere maand is er een apart tabblad, waarop een leuke quote staat.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Voor iedere dag heeft de agenda voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en feestdagen en schoolvakanties zijn alvast voorgedrukt. Ik vind de indeling van de week net wat logischer dan vorig jaar, het is nu hetzelfde als in schoolagenda’s. Op iedere bladzijde zie je de dagen en weeknummers van deze maand. Daarnaast kun je alle gerechten van de week opschrijven en wat notities. Voor de volgende maandag kun je de belangrijkste dingen alvast opschrijven in een speciaal vakje, zodat je niet verrast wordt. Met de stickervellen kun je afspraken extra zichtbaar maken. En hé, hoe leuk is een agenda met stickers?

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Daarnaast bevat de agenda heel veel handige lijstjes: paklijsten voor vakanties, data van schoolvakanties, een jaaroverzicht met weeknummers voor volgend jaar, braindump lijstje, afvinklijst voor zakgeld, namenlijstje voor kinderen en ouders van school, een plek waar je grappige uitspraken van je kind kunt opschrijven en nog veel meer. Ook voor 2020 kun je alvast aantekeningen maken.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Sophie ontwierp de agenda wederom zelf, ze is professional organizer en heeft haar eigen bedrijf home*work* time. Ze helpt mensen orde en structuur aan te brengen in huis, werk en tijd, zodat er weer rust en tijd komt voor de dingen die ertoe doen. De familie-agenda kun je bestellen via home*work* time of via Bol.com.

Win deze organizing agenda

Je ziet het al: ik ben erg enthousiast over de agenda. Super leuk: ik mag twee exemplaren weggeven! Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten waarom jij graag de agenda wil winnen en wie weet win jij ook zo’n handige agenda! Deze winactie loopt tot en met zondag 23 september 2018.

Update: uit al jullie reacties bleek weer hoe druk alle ouders zijn! Speelafspraken, verjaardagen, sportclubs, studiedagen en kinderopvang voor de kinderen, en daarnaast werk, studie, sport en vrienden voor onszelf. De winnaressen van de agenda zijn Janneke en Anna, zij hebben een mail ontvangen.

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids