Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Sophie mailde me enthousiast over de familie-agenda die ze ontwierp om drukke gezinnen meer lucht te geven. Een mooie stevige agenda voor op de keukentafel, compleet met uitgumbare pen en vol met handige tips. Daar was ik natuurlijk erg benieuwd naar. Ik laat je zien waarom ik de agenda erg fijn vind en ik mag twee exemplaren weggeven!

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Voorin de agenda kun je jullie gegevens noteren, voor samengestelde gezinnen is er voorin ook een schema van wie wanneer thuis is. Ook de wifi code kun je hierin opschrijven, handig voor gasten.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Voor iedere dag heeft de agenda voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en feestdagen en schoolvakanties zijn alvast voorgedrukt. Daarnaast kun je alle gerechten van de week opschrijven. Verandert er wat? Dan gum je het gewoon weer uit met de speciale pen. Voor de volgende maandag kun je de belangrijkste dingen alvast opschrijven in een speciaal vakje, zodat je niet verrast wordt. Met de stickervellen kun je afspraken extra zichtbaar maken. En hé, hoe leuk is een agenda met stickers??

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Bij iedere week vind je een organizing tip. Die van deze week is bijvoorbeeld: wanneer je de kerstspullen opruimt, noteer dan alvast de dingen die ontbreken bij begin november in deze agenda. Handig!

Voor iedere maand is er een apart tabblad. Bovendien start iedere maand met een insteekhoes, een mooie plek voor uitnodigingen, tickets en formulieren van school.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel + winactie

Daarnaast bevat de agenda heel veel handige lijstjes: paklijsten voor vakanties, data van schoolvakanties, een jaaroverzicht met weeknummers voor volgend jaar, inspiratie voor avondeten en cadeaus. Dit is een heel handige voor mij: een afvinklijst voor zakgeld 🙂 Ook voor 2019 kun je alvast aantekeningen maken.

Sophie ontwierp de agenda zelf, ze is professional organizer en heeft haar eigen bedrijf home * work * time. Ze helpt mensen orde en structuur aan te brengen in huis, werk en tijd, zodat er weer rust en tijd komt voor de dingen die ertoe doen. De familie-agenda kun je bestellen via home * work * time of via Bol.com.

Organizing tip: familie-agenda voor de keukentafel

Je ziet het al: ik ben erg enthousiast over de agenda. Super leuk: ik mag twee exemplaren weggeven! Laat via onderstaand formulier weten waarom jij deze agenda graag zou willen winnen, schrijf je via het formulier in voor de nieuwsbrief en wie weet win jij ook zo’n handige agenda! Deze winactie loopt tot en met zondag 14 januari 2018.

Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars, zodat ik ze de agenda kan toesturen. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kies ik een nieuwe winnaar.

Update: uit al jullie reacties bleek wel hoe druk we allemaal zijn als gezin! Speelafspraken, verjaardagen, sportclubs, studiedagen en kinderopvang voor de kinderen, en werk, studie, sport en vrienden voor onszelf. De winnaressen van de agenda zijn Cathelijne en Shantie, zij hebben een mail ontvangen.

***deze winactie is afgelopen***

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.