Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema

Heb je de nieuwe speelgoed collectie bij de Hema al gezien? Het houten speelgoed is niet alleen goedkoop, maar ook duurzaam en is zoooo leuk! Ik laat je de allerleukste items zien, voor jongens en meisjes. 

Ik probeer zoveel mogelijk duurzaam speelgoed te kopen, maar het is wel fijn als het een beetje betaalbaar is. Het houten speelgoed van de Hema is gemaakt van FSC hout, dan weet je zeker dat de bomen niet illegaal gekapt zijn en dat de bossen die het hout leveren behouden blijven. In 2022 moet al het hout bij de Hema duurzaam zijn, maar voor het speelgoed geldt dit al. Een mooie ontwikkeling!

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema

Lekker smullen 

Er is zo veel leuk keukenspeelgoed, dat zou ik allemaal wel willen en dochterlief ook. Een espressoapparaat, een mixer, een sushi setje, high tea spulletjes, groente om te snijden en nog veel meer. Aangezien ze al best veel heeft hebben we ons ingehouden. Maar die tompouce en donut met bijpassend servies konden we niet laten liggen, van dit setje krijg je honger toch 🙂

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema
Goedkoop én duurzaam houten speelgoed voor in het keukentje: gespot bij de Hema

Aan de Amsterdamse grachten

Dit grachtenpand is echt te leuk. Ik zoek nog een smoes om het te kopen. Als poppenhuis, huis voor de muisjes of de Playmobil, opbergkastje, sleutelkastje, kruidenrek of gewoon ter decoratie…

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed gespot bij de Hema - houten grachtenpand als kastje of poppenhuis of sleutelkastje

Muziekje erbij

Voor kleine muzikanten zijn er toffe muziekinstrumenten. Die trommel is natuurlijk wel op eigen risico 😉

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot muziekinstrumenten bij de Hema

Vroem vroem

Hoe meer voertuigen hoe beter, voor onze kleine man. Eigenlijk wil hij nog steeds graag zo’n toffe auto rollerbaan hebben, al is hij daar inmiddels veel te oud voor. Sterker nog, hij bouwt zelf knikkerbanen 🙂

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: auto´s enzo gespot bij de Hema

Poppenliefde

Dit poppenhuisspeelgoed vind ik zo zoet! Nou heeft dochterlief al een poppenhuis, maar nog geen houten meeneem koffiebar en die vind ik ook echt te leuk.

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: poppenhuis, poppenhuispoppen en poppenmeubels gespot bij de Hema

Mini mama 

Kleine meis wil hetzelfde kapsel als mama en make up zoals mama. Ik geniet er nog maar even van, voor je het weet is het voorbij! Het liefste zou ze dan ook al deze make up accessoires bij elkaar sparen. En of ik haar dan even echt wil opmaken 😉 En oh ja, ze wil daarnaast graag een eigen telefoon.

Tip voor Sinterklaas: houten speelgoed bij de Hema
Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema

Even lekker een spelletje

Tijdens de feestmaanden is een momentje van rust met een spelletje heel fijn. Sinterklaas heeft voor onze kids deze kubussen gekocht. De grote kubus moet je zo draaien dat de vlakken weer netjes op de plek gaan zitten. De kleine kubus is een puzzel. Het fijne aan dit soort spelletjes is dat je het even lekker zelf kunt doen. Maar er zijn ook spelletjes om met elkaar te doen, zoals domino. De klok gaat jaren mee, eerst als puzzel, daarna om te leren klokkijken.

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: gespot bij de Hema
Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: puzzel klok gespot bij de Hema

Crea baby

Ken je die moeders die klagen dat de Hema helemaal nog niet zulk leuk babyspeelgoed had toen hun kids zo klein waren? Of van die leuke rompers? Yep, ik ben ook een van die moeders 😉 Die Takkie zou je toch gewoon kopen om voor de sier neer te zetten?

Goedkoop én duurzaam houten speelgoed: baby speelgoed gespot bij de Hema

Dit artikel over goedkoop en duurzaam houten speelgoed is tot stand gekomen in samenwerking met de Hema, een winkel waar ik fan van ben. Een aantal foto’s in dit artikel is afkomstig van de Hema, een aantal andere heb ik zelf gemaakt. 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids