Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Af en toe is er een hype op Instagram, vaak is het iets voor de kinderkamer, dat zie je dan opeens overal. De laatste hype zijn deze kratjes van de Hema, te leuk en te handig om te laten liggen! Ik maakte gelijk even een lijstje waar je ze allemaal voor kunt gebruiken. 

De kratjes zijn er in licht roze, licht geel, mint groen en zwart. Zijn 40x30x15, een fijn maatje voor de kinderkamer dus. In eerste instantie waren ze meteen uitverkocht, maar nu heeft de Hema ze weer.

Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken

Onze kratjes

Wij gebruikten de kratjes zo:

☆Barbies opruimen: ik dacht dat mijn Barbies verdwenen waren, maar ze bleken nog in de berging van mijn zusje te liggen. Kleine meis is heel blij met haar nieuwe collectie Barbies, dus we waren op zoek naar een leuke manier om ze op te bergen. We gebruiken vijf kratjes voor de Barbies, een fijn opbergformaat, maar ook heel geschikt om er een Barbiekamer van te maken. We legden onder in de kratjes karton, zodat de meubeltjes er goed in kunnen staan.

☆Poppenbed: met een klein dekentje er in is het een heerlijk bedje voor de pop of knuffel. Kleine meis maakte een fijn bedje voor haar pop van een kratje.

☆Fiets: ik zette een kratje op mijn fiets. Het is een heel licht kratje, dus waarschijnlijk niet zo sterk als een zwaarder fietskrat. Het voordeel is dat het kratje bijna niks weegt, waardoor mijn stuur niet zo zwaar wordt. Dat maakt het ook een fijn kratje voor een kinderfiets.

☆Duplo: Cindy gebruikte ze op de kamer van haar dochter voor de Duplo, met alles netjes gesorteerd. Die leuke kratjes motiveren vast om het netjes te houden.

☆Verschoningskussen: op de kamer van haar zoontje heeft Cindy twee opties. Hij schopt de luiers en kleertjes van de commode (herkenbaar), dus die kunnen mooi in het mandje. In de onderste kratjes kan de voorraad luiers. Naast het ledikant zijn de kratjes ook heel praktisch voor speelgoed. Ik denk dat je nog wat meer kratjes nodig hebt Cindy 😉

Nog meer ideeën 

Ik wil nog wel een paar van die kratjes, dus ik ben alvast aan het fantaseren waarvoor ze nog meer bruikbaar zijn en ik kreeg op Instagram ook leuke tips:

☆Knutselhoek: als mand voor de knutselspullen.

☆Keuken: als fruitmand of broodmand.

☆Woonkamer: als mandje voor de Donald Ducks.

☆Open haard: als mand voor de houtblokken.

☆Slaapkamer: gestapeld als nachtkastje, vol tijdschriften.

☆Kinderkamer: gestapeld op de grond of in de kast.

☆Kledingkast: als mandje voor kleine frutsels of ondergoed.

☆Vensterbank: een kratje vol kleine plantenpotjes, bijvoorbeeld voor kruidenplantjes.

☆Bij de TV: een mand voor al die dvd’s.

☆In de hal: voor alle handschoenen, sjaals, mutsen, zomerhoedjes, zonnebrillen en meer.

☆In de tuin: ideaal voor schepjes en emmertjes, want het zand valt er zo doorheen.

Wil je meer weten over deze kratjes? Kijk dan even op de website van de Hema.

Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken Toffe kratjes van de Hema: ideeën om ze te gebruiken

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.