Kookboek De Zilveren Lepel voor kinderen

De Zilveren Lepel is bij ons een veel gebruikt kookboek. Het is een soort naslagwerk met alle Italiaanse gerechten die je kunt bedenken, gerangschikt op ingrediënt.

Kookboek De Zilveren Lepel voor kinderen. De Zilveren Lepel is bij ons een veel gebruikt kookboek. Het is een soort naslagwerk met alle Italiaanse gerechten die je kunt bedenken, gerangschikt op ingrediënt.

Er is ook De Zilveren Lepel voor Kinderen. Het bevat 40 recepten uit de Zilveren Lepel, uitgelegd voor kids, in de categorieën lunch en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels. Het boek legt uit hoe je ingrediënten uitspreekt (pro-sjoe-to) en laat aan de hand van leuke tekeningen zien hoe je een recept maakt.

Toen vriendinnen me vroegen wat ik wilde hebben voor de geboorte van mijn zoontje, was dit kookboek een van mijn wensen. Toegegeven, hij kan het voorlopig nog niet gebruiken. Maar als hij straks gezellig met ons mee wil koken, dan hebben we deze klassieker klaar staan. En tot die tijd maak ik er gewoon zelf af en toe wat uit.

Auteur: Amanda Grant
Titel: De zilveren lepel voor kinderen
Uitgever: Van Dishoeck
Te koop: bij onder meer Bol.com

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids