Kookboek De Zilveren Lepel voor kinderen


De Zilveren Lepel is bij ons een veel gebruikt kookboek. Het is een soort naslagwerk met alle Italiaanse gerechten die je kunt bedenken, gerangschikt op ingrediënt.

Er is ook De Zilveren Lepel voor Kinderen. Het bevat 40 recepten uit de Zilveren Lepel, uitgelegd voor kids, in de categorieën lunch en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels. Het boek legt uit hoe je ingrediënten uitspreekt (pro-sjoe-to) en laat aan de hand van leuke tekeningen zien hoe je een recept maakt.
20140201-072553.jpg
Toen vriendinnen me vroegen wat ik wilde hebben voor de geboorte van mijn zoontje, was dit kookboek een van mijn wensen. Toegegeven, hij kan het voorlopig nog niet gebruiken. Maar als hij straks gezellig met ons mee wil koken, dan hebben we deze klassieker klaar staan. En tot die tijd maak ik er gewoon zelf af en toe wat uit.

Auteur: Amanda Grant
Titel: De zilveren lepel voor kinderen
Uitgever: Van Dishoeck
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.