Led kaarsen pimpen: zo zijn ze als nieuw

Zijn jullie ledkaarsen ook zo vergeeld? Of ben je uitgekeken op de kleur? Je kunt led kaarsen makkelijk pimpen. Met wat nagellak zijn ze weer als nieuw.

Het is weer tijd voor kaarsen op tafel. Wel zo gezellig in de donkere periode voor kerst. Maar ook in het nieuwe jaar laat ik ze nog lang staan.

We hebben een aantal jaar geleden elektrische kaarsen met led licht gekocht. Met een oplaadbare batterij zijn deze kaarsen een duurzaam alternatief voor gewone kaarsen. Maar dan moeten de led kaarsen natuurlijk wel lang meegaan.

Led kaarsen pimpen: zo zijn ze als nieuw. Zijn jullie ledkaarsen ook zo vergeeld? Of ben je uitgekeken op de kleur? Je kunt led kaarsen makkelijk pimpen. Met wat nagellak zijn ze weer als nieuw.

Onze witte elektrische led kaarsen waren vergeeld. Daardoor zagen er totaal niet meer uit. Tenzij je van vergeelde dingen houdt natuurlijk, maar dat doe ik niet. Daarom besloot ik ze te pimpen met oude nagellak.

Een voor een zette ik vlekken van de verschillende kleuren op de led kaarsen. Let op dat je iedere laag goed laat drogen, anders mengen de verschillende kleuren nagellak, ook in het potje. Daarna smeerde ik er doorzichtige nagellak met glitters op. Een mooie duurzame recycling knutsel!

Led kaarsen pimpen: zo zijn ze als nieuw. Zijn jullie ledkaarsen ook zo vergeeld? Of ben je uitgekeken op de kleur? Je kunt led kaarsen makkelijk pimpen. Met wat nagellak zijn ze weer als nieuw.

Dit is geen kerst knutselproject voor kleintjes. Nagellak is behoorlijk chemisch en geeft vlekken. Voor tieners of volwassenen is het wel een leuke knutsel.

Nagellak kan behoorlijk stinken, dus lucht de ruimte goed. Als de nagellak erg stinkt, kun je de elektrische kaarsen in een schuur of op een lege zolder laten drogen.

Dit filmpje van mijn Instagram geeft nog wat meer een beeld.

Naast dit idee om led kaarsen te pimpen, vind je op Leuk met kids nog veel meer ideeën om te knutselen voor kerst. Veel plezier met knutselen deze kerst!

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY ideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids