Letter banner om zelf slingers mee te maken


Van sommige merken wordt je meteen blij, zoals A Little Lovely Company. Ze maken vrolijke kaarten, slingers, ballonnen, lichtboxen en meer. De letter banner was ik al een tijdje verliefd op, maar je hebt toch een smoes nodig om heb te kopen en die had ik nog niet gevonden. Sommige mensen voelen dat feilloos aan, zoals vriendin Corrien die hem gewoon voor mijn verjaardag kocht ­čÖé

Letter banner om zelf slingers mee te maken

Vaderdag vond ik een mooi moment om hem voor het eerst te gebruiken! Tot grote vreugde van de kids, die ook heel vrolijk van de kleuren worden. A Little Lovely Company is te koop bij Bol.com.

Verder lezen 

Behalve deze DIY naamvlaggetjes , vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke idee├źn voor verjaardagen. Cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere idee├źn om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer! Je vindt hier ook een artikel met de leukste slingers en vlaggetjes voor binnen en buiten.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten

Heb je onze zomervakantie tips al gezien? Heel veel leuke tips, voor thuis en op vakantie. zomervakantie tips