Letter banner om zelf slingers mee te maken


Van sommige merken wordt je meteen blij, zoals A Little Lovely Company. Ze maken vrolijke kaarten, slingers, ballonnen, lichtboxen en meer. De letter banner was ik al een tijdje verliefd op, maar je hebt toch een smoes nodig om heb te kopen en die had ik nog niet gevonden. Sommige mensen voelen dat feilloos aan, zoals vriendin Corrien die hem gewoon voor mijn verjaardag kocht 🙂

Letter banner om zelf slingers mee te maken

Vaderdag vond ik een mooi moment om hem voor het eerst te gebruiken! Tot grote vreugde van de kids, die ook heel vrolijk van de kleuren worden.

image

Gelukkig is mijn wishlist nu niet leeg, want het merk heeft nog veel meer leuke dingen om te willen, dus ik ga weer op zoek naar smoezen 😉

A Little Lovely Company is te koop bij Wehkamp.

Op Leuk met kids vind je nog veel meer leuke tips. Bijvoorbeeld om de kids te vermaken in en om huis. thuis tips