Leuke YouTube kerstfilmpjes voor de kleintjes: peuters en kleuters

Kijken jouw kleintjes ook zo graag kunstfilmpjes? Dit zijn leuke kerstfilmpjes voor peuters en kleuters op YouTube. 

Kerstfilmpjes voor peuters en kleuters
Zoals het kerstverhaal van Dick Bruna, waar ook nog een antiek boek van is.

Kikker is bij ons de held, dus Kikker en het kerstfeest vast ook.

En als we dan toch bezig zijn: Kikker en het nieuwjaar

Minidisco heeft heel veel leuke kinderliedjes, dat zijn korte filmpjes met liedjes. Ze hebben ook een van afspeellijst voor kerst. Het is een combinatie van Nederlandse kerstliedjes en vertaalde buitenlandse liedjes, zoals die hieronder: Jingle Bells, Rudolf het rare rendier, O Denneboom en Feliz Navidad

Het is eigenlijke een reclame, maar bijna alle kinderen vinden het prachtig. Pure nostalgie en met die auto’s en lichtjes is de Coca Cola reclame heel aansprekend.

Dit filmpje van Oh Denneboom doet het bij ons erg goed. Iedere keer vinden de kids het weer hilarisch.

Nog meer kerst

Naast kerstfilmpjes voor peuters en kleuters, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor kerst. Naast deze fijne kerst playlists, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor kerst. Tips voor het kerstdiner thuis en op school, leuke ideeën om te knutselen, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, zelfgemaakte kerstkaarten, boekentips, kerstfilms, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY ideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer. Daarnaast delen we op Instagram veel leuke ideeën voor kerst.

 

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids