Kinderkleding zelf maken: met leuke knopen een kledingstuk pimpen


Met leuke knopen kun je heel eenvoudig kleding net wat extra’s geven. Van buren kreeg ik een leuk jasje dat van hun zoon is geweest, maar waaraan een paar knopen misten. Een paar knopen erbij zetten zou niet echt mooi worden, alle knopen vervangen was een beter idee. Goede reden dus om eindelijk de knopen te gebruiken die ik bij de Hema had gekocht. Ik heb ze er op gezet met bijpassende kleuren draad in rood, wit en blauw. Door op bijvoorbeeld een blauw met witte knoop een contrasterende kleur rode draad te gebruiken krijg je een leuk effect.

20120822-191306.jpg

De gebruikte knoopjes is een setje voor jongens. Er is ook een vergelijkbaar setje knoopjes voor meisjes. Als je op internet zoekt op “fournituren knopen” in combinatie met een ander trefwoord (sterretjes, stippen, roosjes, etc), vind je nog veel meer knopen in webshops.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.