Kinderkleding zelf maken: met leuke knopen een kledingstuk pimpen


Met leuke knopen kun je heel eenvoudig kleding net wat extra’s geven. Van buren kreeg ik een leuk jasje dat van hun zoon is geweest, maar waaraan een paar knopen misten. Een paar knopen erbij zetten zou niet echt mooi worden, alle knopen vervangen was een beter idee. Goede reden dus om eindelijk de knopen te gebruiken die ik bij de Hema had gekocht. Ik heb ze er op gezet met bijpassende kleuren draad in rood, wit en blauw. Door op bijvoorbeeld een blauw met witte knoop een contrasterende kleur rode draad te gebruiken krijg je een leuk effect.

20120822-191306.jpg

De gebruikte knoopjes is een setje voor jongens. Er is ook een vergelijkbaar setje knoopjes voor meisjes. Als je op internet zoekt op “fournituren knopen” in combinatie met een ander trefwoord (sterretjes, stippen, roosjes, etc), vind je nog veel meer knopen in webshops.

Op Leuk met kids vind je nog veel meer leuke tips. Bijvoorbeeld om de kids te vermaken in en om huis. thuis tips Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding