Mooie sprookjes-meisjeskamer voor peuter en kleuter


Een paar jaar geleden liet fotografe Mariëlle haar babykamer zien. Dochterlief is inmiddels peuter en wilde natuurlijk graag een grote-meiden-kamer. De kamer is makkelijk aan te passen aan de leeftijd en kan dus meegroeien, ook dankzij de witte vloer en muren. Mariëlle gebruikte rustige kleuren met hout en mooie texturen, geen felle primaire kleuren, maar wel vriendelijk en vrolijk. Kijk je mee?

Mooie sprookjes-meisjeskamer voor peuter en kleuter

Het geheim zit hem hier in de mooie rustige basis, met accessoires van dieren. De eye catcher is natuurlijk de prachtige schildering op de muur, gemaakt door kunstenaar opa Henk van Opbergen (die dit trouwens ook voor jou kan doen). Het mooie houten blad past daar prachtig bij, het komt van Lokaalhout. Het is leuk als bureautje, maar ook om aan te spelen, bijvoorbeeld met het prachtige poppenhuis.

Mooie sprookjes-meisjeskamer voor peuter en kleuter

De geweven katoenen bolletjes-lamp is van Smallable, de tak waar de kleine lampjes aan hangen komt uit het bos, het stuk touw van de bouwmarkt. De poefjes zijn van de Hema, de knop van de Gamma.

Mooie sprookjes-meisjeskamer voor peuter en kleuter

Aan de zijkant van de kast zitten boekenplankjes, dit zijn houders voor schilderijen van Ikea. En natuurlijk staan er ook wat leuke speeltjes op.

Mooie sprookjes-meisjeskamer voor peuter en kleuter

Bij een sprookjeskamer hoort natuurlijk een mooi traditioneel bed, deze is van van Bopita. Mariëlle vond het bed op Marktplaats, daar vind je vaak nog mooie bedden.

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Marielle

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.