DIY naamvlaggetjes voor geboorte en verjaardag


Ik ben niet zo gek op al die geboorte merchandising. De familie hadden we voor de geboorte alvast verteld dat een ooievaar echt niet nodig was en een slinger ‘hoera een zoon’ ook niet. Maar helemaal niets in huis om de geboorte te vieren was dan ook wel weer kaal. Daarom kozen we vlaggetjes, ook leuk voor iedere verjaardag en op de kinderkamer.
diy name flags children nursery vlaggetjes kinderkamer zelfmaken
De vlaggetjes helemaal zelf maken is erg veel werk en zijn best betaalbaar te vinden. De turkooizen kochten we bij Loods 5, die met het neonroze band bij Sissy Boy.

De letters heb ik van stof en vlieseline gemaakt. Op dit blog vind een uitleg hoe je letters kan maken met stof en vlieseline. Ik heb ook nog een stiksel op de rand van de letters gemaakt om ze extra goed zichtbaar te maken. Een andere optie is om strijkletters te kopen, in een (online) fourniturenzaak.

De kids hebben dus nu hun eigen vlaggetjes. Ze waren leuk in de woonkamer na zijn geboorte, prijken op zijn geboortekaartje en staan vrolijk op zijn kamer en ieder jaar hangen we ze weer in de woonkamer met zijn verjaardag. Dat is alvast een traditie!

Verder lezen

Meer ideeën voor verjaardagen opdoen? Klik dan op een van de deze plaatjes:

Verjaardagsballonnen kraamcadeaus wpid-cadeau-inpakken-2-.jpg.jpeg cadeautips eerste verjaardag De leukste slingers en vlaggenlijnen voor je kind Een zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruiken cadeautips voor de tweede verjaardag Themafeest voor een peuter of kleuter verjaardag Traktaties voor kinderen op crèche of school Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Ballonnen trakteren op de creche

Zoek je nog meer ideeën voor cadeaus? Kijk dan eens op Pinterest.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.