DIY naamvlaggetjes voor geboorte en verjaardag

Ik ben niet zo gek op al die geboorte merchandising. De familie hadden we voor de geboorte alvast verteld dat een ooievaar echt niet nodig was en een slinger ‘hoera een zoon’ ook niet. Maar helemaal niets in huis om de geboorte te vieren was dan ook wel weer kaal. Daarom kozen we vlaggetjes, ook leuk voor iedere verjaardag en op de kinderkamer.
diy name flags children nursery vlaggetjes kinderkamer zelfmaken
De vlaggetjes helemaal zelf maken is erg veel werk en zijn best betaalbaar te vinden. De turkooizen kochten we bij Loods 5, die met het neonroze band bij Sissy Boy.

De letters heb ik van stof en vlieseline gemaakt. Op dit blog vind een uitleg hoe je letters kan maken met stof en vlieseline. Ik heb ook nog een stiksel op de rand van de letters gemaakt om ze extra goed zichtbaar te maken. Een andere optie is om strijkletters te kopen, in een (online) fourniturenzaak.

De kids hebben dus nu hun eigen vlaggetjes. Ze waren leuk in de woonkamer na zijn geboorte, prijken op zijn geboortekaartje en staan vrolijk op zijn kamer en ieder jaar hangen we ze weer in de woonkamer met zijn verjaardag. Dat is alvast een traditie!

Verder lezen 

Behalve deze DIY naamvlaggetjes , vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen. Cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer! Je vindt hier ook een artikel met de leukste slingers en vlaggetjes voor binnen en buiten.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids