Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer: kookboek voor kleine keukensterren


Sommige kinderen zijn al heel jong geïnteresseerd in eten. Voor die kinderen is er echt een fantastisch kookboek verschenen: Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer, geschreven in samenwerking met de eigenaren van sterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het kookboek is heel beeldend beschreven en vertelt een culinaire verhaal over het gezin Boer, hoe zij een diner voorbereiden, van boodschappen doen tot koken en tafel dekken.
20130929-140204.jpg
Tijdens het verhaal leert de jonge lezer van alles over chique koken: allerlei kooktermen (zoals mise-en-place en au bain marie), tafelmanieren (bijvoorbeeld hoe je de tafel hoort te dekken, hoe je servetten mooi kunt vouwen), van alles over eten (bijvoorbeeld hoe de verschillende onderdelen van een koe en een varken heten) en natuurlijk bijzondere recepten voor kinderen.
20130929-140210.jpg
Het boek is mooi geïllustreerd met vrolijke tekeningen en foto’s. Ingewikkelde dingen zijn heel leuk en toegankelijk uitgelegd. Het verhaal is heel enthousiast, er spreekt enorm veel liefde voor koken uit, echt een aanrader voor kinderen vanaf 8 jaar die van koken houden!

Titel: Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer
Auteur: Marij M. Sloothaak
Uitgever: Karakter Uitgevers
Te koop bij onder andere Bol.com.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.