Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer: kookboek voor kleine keukensterren

Sommige kinderen zijn al heel jong geïnteresseerd in eten. Voor die kinderen is er echt een fantastisch kookboek verschenen: Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer, geschreven in samenwerking met de eigenaren van sterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Het kookboek is heel beeldend beschreven en vertelt een culinaire verhaal over het gezin Boer, hoe zij een diner voorbereiden, van boodschappen doen tot koken en tafel dekken.
20130929-140204.jpg
Tijdens het verhaal leert de jonge lezer van alles over chique koken: allerlei kooktermen (zoals mise-en-place en au bain marie), tafelmanieren (bijvoorbeeld hoe je de tafel hoort te dekken, hoe je servetten mooi kunt vouwen), van alles over eten (bijvoorbeeld hoe de verschillende onderdelen van een koe en een varken heten) en natuurlijk bijzondere recepten voor kinderen.
20130929-140210.jpg
Het boek is mooi geïllustreerd met vrolijke tekeningen en foto’s. Ingewikkelde dingen zijn heel leuk en toegankelijk uitgelegd. Het verhaal is heel enthousiast, er spreekt enorm veel liefde voor koken uit, echt een aanrader voor kinderen vanaf 8 jaar die van koken houden!

Titel: Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer
Auteur: Marij M. Sloothaak
Uitgever: Karakter Uitgevers
Te koop bij onder andere Bol.com.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids