Retro popje met een mooi verhaal


Toegegeven, dochter en ik vinden dit popje ook gewoon prachtig, maar speelgoed met een mooi verhaal is altijd extra leuk. Het popje komt uit Japan, waar het in 1971 voor het eerst geproduceerd werd, geen wonder dat het me doet denken aan mijn eigen speelgoed.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Nadat de productie gestopt was is het popje jaren later door Lapin & Me weer nieuw leven ingeblazen, in de oorspronkelijke Japanse fabriek, waar het met de hand beschilderd en gespoten wordt.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Het popje is er in een aantal varianten. Er zijn heel veel verschillende kleuren staande poppen, met een beweegbare nek, met oortjes of met muts. Wij gingen voor de spaarpot, daar kan dochterlief over een tijdje ook “centjes” in stoppen.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Dat je er zo’n leuke doos bij krijgt maakt het natuurlijk extra leuk, die bewaren we als opberger.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

De Woodland Doll van Lapin & Me is in allerlei varianten te koop bij Bol.com.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.