Retro popje met een mooi verhaal

Toegegeven, dochter en ik vinden dit popje ook gewoon prachtig, maar speelgoed met een mooi verhaal is altijd extra leuk. Het popje komt uit Japan, waar het in 1971 voor het eerst geproduceerd werd, geen wonder dat het me doet denken aan mijn eigen speelgoed.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Nadat de productie gestopt was is het popje jaren later door Lapin & Me weer nieuw leven ingeblazen, in de oorspronkelijke Japanse fabriek, waar het met de hand beschilderd en gespoten wordt.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Het popje is er in een aantal varianten. Er zijn heel veel verschillende kleuren staande poppen, met een beweegbare nek, met oortjes of met muts. Wij gingen voor de spaarpot, daar kan dochterlief over een tijdje ook “centjes” in stoppen.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

Dat je er zo’n leuke doos bij krijgt maakt het natuurlijk extra leuk, die bewaren we als opberger.

Retro popje met een mooi verhaal - Woodland Doll van Lapin and Me

De Woodland Doll van Lapin & Me is in allerlei varianten te koop bij Bol.com.

Tips voor Pasen

Weet je dat je hier ook heel veel leuke tips voor Pasen vindt? Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, het leukste paasbrood recept, toffe lente uitjes met kids en nog veel meer.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids