Review: Fisher Price vloerstoeltje om te leren zitten


Erg leuk: ik mocht ik een super handig vloerstoeltje van Fisher Price testen én ik mag er eentje weggeven aan jullie! Het vrolijke kikkerstoeltje is bedoeld voor baby’s die leren zitten, bij de meeste baby’s is dat vanaf een maand of zes.
Review + winactie: Fisher Price vloerstoeltje om te leren zitten

Dochterlief is helemaal gek op het stoeltje. Ze zit er stevig in en kan de wereld om zich heen goed bekijken, in het bijzonder haar held grote broer. Liggend is er toch wat meer afstand, zittend heeft ze dezelfde hoogte en kan ze meedoen met haar grote broer, zonder dat ze zijn speelgoed kan pakken. Ook kan ze alles in de kamer opeens veel beter bekijken. Dat is ontzettend leuk om te zien, hoe er opeens weer een wereld open gaat voor je kind.

Er zitten aan het stoeltje twee speeltjes vast: een bijtring en een vlinder. Die laatste is haar favoriet en er wordt uitgebreid op gesabbeld, maar het stofje is gelukkig wasbaar en snel droog. De speeltjes kunnen van het stoeltje afgehaald worden, dus je kunt er ook andere favoriete speeltjes aan hangen. Zoonlief heeft dat ook al ontdekt, die voorziet zijn zusje af en toe van nieuwe speeltjes.
Review + winactie: Fisher Price vloerstoeltje om te leren zitten

Het stoeltje is inklapbaar en nemen we dus gewoon mee naar het park en naar vrienden. Alle stof is gemakkelijk los te maken en kan in de wasmachine. Wil je meer weten over het stoeltje? Kijk dan even op de site van Fisher Price.

Als je twijfelt of je kindje al toe is aan zitten, vraag het consultatiebureau dan om advies. Vergeet overigens niet om je kleintje ook regelmatig op de buik te leggen, ook al wil hij veel liever zitten. Zittend kan een baby alles optimaal zien en dat is leuk en leerzaam, maar liggend leert hij kruipen en dat is ook belangrijk.

Review + winactie: Fisher Price vloerstoeltje om te leren zitten

Wil jij ook zo’n leuk stoeltje voor je eigen kleintje, of voor je nichtje, neefje, kleinkind of het kind van vrienden? Doe dan mee aan de winactie, want ik mag er eentje weggeven van Fisher Price!

Meedoen is heel makkelijk:
Stap 1. Vertel onder dit bericht (bij “comments”) waarom jij het Fisher Price vloerstoeltje wil winnen.
Stap 2. Like de Facebook pagina van Leuk Met Kids.

Doe snel mee, vertel me waarom jij wil winnen en wie weet win jij dit leuke stoeltje! Op zondag 5 oktober maak ik de winnaar bekend.

***UPDATE***

De winnaar is Esther geworden, zodat Mick en James ook lekker samen kunnen spelen! Esther heeft het stoeltje inmiddels ontvangen.

Het stoeltje is onder meer te koop bij Bol.com.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.