Schoolspullen van de Hema: onze favorieten voor het nieuwe schooljaar

Heb je nieuwe schoolspullen van de Hema al gezien? Wij zijn verliefd op al die toffe kleuren en printjes. Ik laat je onze favorieten zien, van broodtrommels en drinkflessen tot tassen en van rugzakken, etuis, pennen en zelfs heuptasjes. 

De nieuwe collectie schoolspullen van de Hema heeft dit jaar heel veel verschillende stijlen. Er zitten allerlei prints tussen: botanisch, etnisch, fruit, dieren, camouflage, stippen, hartjes en geometrisch. Daarnaast heeft de Hema samenwerkingen met toffe merken, waaronder Rice, Accessorize, Blond, Pip, Donald Duck, Voetbal International, BeautyNezz, Star Wars, Martin Garrix, My Jewellery, O’Neill, Playstation en National Geographic.

Schoolspullen van de Hema: onze favorieten voor het nieuwe schooljaar

Schoolspullen van de Hema: onze favorieten voor het nieuwe schooljaar

Schoolspullen van de Hema: broodtrommels en drinkflessen
Schoolspullen van de Hema: etuis en pennen
Schoolspullen van de Hema: heuptasjes
Schoolspullen van de Hema: schriften en notitieboekjes
inklapbare kratjes van de Hema

Broodtrommels en flessen

De kleuren van de broodtrommels en drinkflessen vind ik dit jaar heel mooi: heel veel zacht geel, zalmroze en mintgroen, maar ook felle kleuren. De elastieken van de broodtrommels kun je los kopen, wel zo fijn voor het zwarte gat dat school heet 😉 Er zijn elastieken met koala’s en bananen er op, maar ook goudkleurige en zilverkleurige. Wil je fruit in een bakje meegeven naar school, dan zijn er leuke kleine exemplaren met prints. Zelf vind ik die kleine bakjes ook heel handig voor knutselspullen.

broodtrommels en flessen van de Hema

broodtrommels en flessen van de Hema

Tassen enzo

De Hema heeft heel veel rugzakken, waaronder van een aantal toffe merken. Daarnaast zijn heuptasjes opeens weer helemaal terug van weggeweest. Onze kinderen zijn er gek op, om hun heup, of schuin over hun borst. Ideaal tijdens een schoolreisje of een dagje weg. Wij gebruiken ze ook thuis als de kinderen een luisterboek luisteren, de oude telefoon die ze er voor gebruiken kan in het heuptasje, de koptelefoon steekt uit.

Hema rugzakken voor kinderen

heuptasjes

heuptasjes Schoolspullen

Je kunt nooit te veel notitieboekjes en schriften hebben vinden wij, dus daar ligt mijn werkkamer mee vol 🙂 De Hema vindt dat ook, want van alle prints is er wel een schrift of notitieboekje.

notitieboekjes

notitieboekjesMet die prints zijn er ook allerlei toffe etuis en pennen. Hier zie je ook de samenwerking met de merken weer terug. Zelf vind ik de spullen van Rice en Accessorize erg leuk, de kids vinden die van Blond, Pip, Donald Duck, Star Wars en emoji’s leuk.

etuis van de Hema

etuis van de Hema

Kratjes

Van de opbergkratjes van de Hema ben ik fan, ik schreef er eerder al over. Er zijn nu ook inklapbare kratjes, gemaakt van gerecyclede kunststof. Ideaal voor losliggende petjes, sjaals, mutsen, handschoenen en andere spullen die iedere dag mee naar school gaan. Ook op je bureau zijn ze leuk voor etuis, pennen en andere accessoires.

inklapbare kratjes van de Hema inklapbare kratjes van de Hema

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met de Hema, een winkel waar ik fan van ben. De grote foto’s in dit artikel heb ik zelf gemaakt, de productfoto’s met spierwitte achtergrond zijn afkomstig van de Hema.

De Leuke Update

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Dit keer vol tips voor drukke moeders. Fijne tips om te relaxen, met en zonder kids. Maar ook mooie en handige spullen voor je werk en onderweg. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor ouders en kids.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids