Alle YouTube filmpjes van Sinterklaas in Sesamstraat door de jaren heen

Kun je je nog herinneren dat je uitkeek naar het moment dat Sinterklaas in Sesamstraat kwam? Regelmatig was dat toch een kleine teleurstelling, omdat het filmpje van vorig jaar werd herhaald. Maar het jaar erna zat je toch weer gespannen voor de buis op je favoriete programma te wachten, in de hoop dat er dat jaar een nieuwe uitzending zou zijn. Tegenwoordig staat de televisie wekenlang in het teken van Sesamstraat, maar dat was vroeger niet zo. Ik zette alle YouTube filmpjes van Sinterklaas in Sesamstraat op een rijtje. 

Sinterklaas in Sesamstraat door de jaren heen

In deze Sinterklaastijd is het erg leuk om oude Sinterklaasfilmpjes terug te kijken met de kids die geen genoeg van Sinterklaas kunnen krijgen, daarom heb alle filmpjes die ik op Youtube kon vinden op een rijtje gezet. Je hebt meteen een tijdsbeeld van je eigen jeugd naar die van je kids! En wist je bijvoorbeeld dat baby Purk sinds Sinterklaas 2003 in Sesamstraat woont? En dat Sesamstraat in de jaren ’80 door een omroepster werd aangekondigd?

YouTube filmpjes van Sinterklaas in Sesamstraat

Sinterklaas in Sesamstraat 1987

Sinterklaas in Sesamstraat 1989

Sinterklaas in Sesamstraat 1990

Sinterklaas in Sesamstraat 1991

Sinterklaas in Sesamstraat 1992

Sinterklaas in Sesamstraat 1993

Sinterklaas in Sesamstraat 1994

Sinterklaas in Sesamstraat 1995

Sinterklaas in Sesamstraat 1996

Sinterklaas in Sesamstraat 1997

Sinterklaas in Sesamstraat 1998

Sinterklaas in Sesamstraat 1999

Sinterklaas in Sesamstraat 2001

Sinterklaas in Sesamstraat 2003

Sinterklaas in Sesamstraat 2007

Sinterklaas in Sesamstraat 2011

Verder lezen

Naast YouTube filmpjes van Sinterklaas in Sesamstraat, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas. Natuurlijk deel ik de leukste leukste intochten en ideeën voor pakjesavond. Maar ook heel boeken over Sinterklaas en YouTube tips. Ook vind je hier de favoriete cadeaus van Sinterklaas. Verder deel ik ook allerlei knutselideeën en lekkere recepten om te maken… en nog heel veel meer. Snel verder lezen dus!

 

 

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids