Snelle DIY: van een romper een t-shirt maken


Rompers gaan aan de onderkant vaak kapot, of ze worden te kort maar nog niet te smal. Ook heb je ze soms opeens niet meer nodig, als je kind zindelijk is. Dan kun je er een t-shirt van maken. Bij mij zaten er gaatjes bij de knoopjes onderaan deze romper, maar ik vond hem nog zó mooi.

Eerder maakte ik al met een oud t-shirt een rand onderaan de romper. Nog veel sneller is het om een koordje of bias bandje onderaan een romper te zetten. Dit kan alleen als de romper lang genoeg is.
Snelle DIY: van een romper een t-shirt maken
Knip de onderkant van de romper af, waarbij je zo veel mogelijk lengte overhoudt. Speldt het band er op, zodat je de romperstof goed bedekt. Naai dit vast met een rechte stretchsteek (die kun je in het boekje van je naaimachine vinden). Kies een leuke opvallende kleur naaigaren, ik gebruikte neon roze van de Hema. Ik gebruikte een koordje van Petit Pan, de romper was van Kidscase.

Snelle DIY: van een romper een t-shirt maken

De sterrenromper was van Petit Bateau, daar zette ik een band op dat ik over had van een ander pakje.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.