Van legerkist een speelgoedkist maken op kinderkamer of woonkamer

Van een oude legerkist een speelgoedkist maken voor kinderkamer of babykamer

Met de komst van de kids groeit de hoeveelheid spullen snel, tijd voor opbergruimte dus! Van een oude legerkist kun je een speelgoedkist maken voor de kinderkamer. Het is een heel handige en grote opberger voor speelgoed.

Van een oude legerkist een speelgoedkist maken voor kinderkamer
Je koopt zo’n oude legerkist op Marktplaats of bij een legerdump. Die zijn buiten de Randstad een stuk goedkoper dan er binnen. Wij kochten de kist jaren geleden bij Legerdump Stegeman in Exel in de Achterhoek.

Van een oude legerkist een speelgoedkist maken voor kinderkamer
Voordat je gaat verven moet je de kist goed schuren en schoonmaken. Vervolgens breng je eerst twee lagen grondverf of primer aan, daarna twee lagen houtverf. De metalen delen kun je gewoon meeverven, die zijn bij ons jaren na dato nog steeds mooi.

Je kunt de binnenkant een andere kleur geven, wel zo vrolijk!

Naast deze speelgoedkist gemaakt van een oude legerkist, vind je op Leuk met kids nog veel meer ideeën voor de kinderkamer.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding