Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen


Mijn meisje is een klein dametje. Althans, ze is gek op tutu rokjes, roze, poppen en dansen. Daarnaast rolt ze ook graag en veel door de modder, maar dat terzijde. Kleine dametjes willen heel graag nagellak, net als mama (nou ja, net als mama heel soms…), maar in nagellak zitten wel giftige stoffen. Als je het potje opendoet komt de chemische lucht je al tegemoet. Ook in de remover om de nagellak te verwijderen zitten stoffen die ik liever niet op mijn kleine meisje smeer.

Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffenGelukkig is er een alternatief, met de prachtige naam Nailmatic. In deze nagellak zitten geen giftige stoffen en de nagellak heeft ook niet die chemische lucht. Verwijderen doe je met een beetje warm water en sop, aldus de verpakking. Bij ons bleek een washandje met koud water ook te volstaan. Ook uit kleding kon de nagellak met een beetje water makkelijk verwijderen.
Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Nailmatic kindernagellak is te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Online is het te koop bij Sarenza.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.