Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Mijn meisje is een klein dametje. Althans, ze is gek op tutu rokjes, roze, poppen en dansen. Daarnaast rolt ze ook graag en veel door de modder, maar dat terzijde. Kleine dametjes willen heel graag nagellak, net als mama (nou ja, net als mama heel soms…), maar in nagellak zitten wel giftige stoffen. Als je het potje opendoet komt de chemische lucht je al tegemoet. Ook in de remover om de nagellak te verwijderen zitten stoffen die ik liever niet op mijn kleine meisje smeer.

Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffenGelukkig is er een alternatief, met de prachtige naam Nailmatic. In deze nagellak zitten geen giftige stoffen en de nagellak heeft ook niet die chemische lucht. Verwijderen doe je met een beetje warm water en sop, aldus de verpakking. Bij ons bleek een washandje met koud water ook te volstaan. Ook uit kleding kon de nagellak met een beetje water makkelijk verwijderen.
Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Nailmatic kindernagellak is te krijgen in heel veel verschillende kleuren. Online is het te koop bij Sarenza.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding