Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Mijn meisje is een klein dametje. Althans, ze is gek op tutu rokjes, roze, poppen en dansen. Daarnaast rolt ze ook graag en veel door de modder, maar dat terzijde. Kleine dametjes willen heel graag nagellak, net als mama (nou ja, net als mama heel soms…), maar in nagellak zitten wel giftige stoffen. Als je het potje opendoet komt de chemische lucht je al tegemoet. Ook in de remover om de nagellak te verwijderen zitten stoffen die ik liever niet op mijn kleine meisje smeer.

Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffenGelukkig is er een alternatief, met de prachtige naam Nailmatic. In deze nagellak zitten geen giftige stoffen en de nagellak heeft ook niet die chemische lucht. Verwijderen doe je met een beetje warm water en sop, aldus de verpakking. Bij ons bleek een washandje met koud water ook te volstaan. Ook uit kleding kon de nagellak met een beetje water makkelijk verwijderen.
Voor kleine dametjes: nagellak zonder giftige stoffen

Nailmatic kindernagellak is te krijgen in heel veel verschillende kleuren.

Tips voor Pasen

Weet je dat je hier ook heel veel leuke tips voor Pasen vindt? Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, het leukste paasbrood recept, toffe lente uitjes met kids en nog veel meer.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids