Angry Birds knutselen en tekenen

Zijn de kinderen gek op de vogels van Angry Birds? Hier vind je leuke ideeën om Angry Birds te knutselen en te tekenen.

Angry Birds knutselen en tekenen. Zijn de kinderen gek op de vogels van Angry Birds? Hier vind je leuke ideeën om Angry Birds te knutselen en te tekenen.

Angry Birds en biggen knutselen

Onze jongen knutselde deze ontbijt doos voor Pasen. De biggen proberen de eieren af te pakken van de vogels, vandaar de naam Angry Birds. Daar probeert Bomb een stokje voor te steken. Hier katapulteert Bomb zichzelf richting de big om zo de paaseieren te beschermen.

Angry Birds knutselen en tekenen. Zijn de kinderen gek op de vogels van Angry Birds? Hier vind je leuke ideeën om Angry Birds te knutselen en te tekenen. De biggen proberen de eieren af te pakken van de vogels, vandaar de naam Angry Birds. Daar probeert Bomb een stokje voor te steken. Hier katapulteert Bomb zichzelf richting de big om zo de paaseieren te beschermen.

Op de doos ligt knutselpapier met gras print (oude collectie) en masking tape. De katapult is gemaakt van een stokje en een elastiekje. Het nestje is ook gemaakt met stokjes. De stellage is van ijsstokjes.

De Angry Birds zijn pingpongballen, die we met een permanentstift hebben bekleurd. Big heeft een neus en oren van papier. Bomb heeft plakoogjes, een lont van pijpenragers en wenkbrauwen en neus van papier.

Hier katapulteert Bomb zichzelf richting de big om zo de paaseieren te beschermen.

Angry Birds tekenen

Ons meisje tekende een soort logo, voor op de doos. Ze tekende Angry Birds Bomb, Red en Chuck en de biggen.

Angry Birds knutselen en tekenen. Zijn de kinderen gek op de vogels van Angry Birds? Hier vind je leuke ideeën om Angry Birds te knutselen en te tekenen. Ons meisje tekende een soort logo. Ze tekende Angry Birds Bomb, Red en Chuck en de biggen.

Angry Birds kuiken met race auto

Hoe gaaf is dit gigantische Angry Birds paaskuiken? Alev en haar kind bedachten dit leuke idee om een stoere paasdoos te knutselen voor het paasontbijt op school.

Het gele kuiken is gemaakt een papieren bekertje op z’n kop en er op wat watjes. Daaroverheen zit crêpepapier. Het gezicht is gemaakt van gekleurd papier.

De auto is een doos beplakt met gekleurd papier, met wielen van doppen. Het stuur kun je maken van een krant met duct tape er omheen. De rode Angry Bird is een poppetje dat ze ooit bij de McDonalds kregen.

Angry Birds knutselen en tekenen. Zijn de kinderen gek op de vogels van Angry Birds? Hier vind je leuke ideeën om Angry Birds te knutselen en te tekenen. Hoe gaaf is dit gigantische Angry Birds kuiken op een race auto?

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids