Paasdoos knutselen – leuke ideeën voor het paasontbijt op school

Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt.

We hebben de afgelopen jaren heel veel ideeën verzameld. Wat makkelijkere ideeën voor kleuters en kinderen uit de onderbouw. Maar ook wat moeilijkere ideeën voor tieners uit de bovenbouw.

Houden jouw kinderen ook zo van een mooie paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? En vind je het leuk om het resultaat te delen? Dan zou ik het heel leuk vinden als je de foto stuurt naar info [at] leukmetkids.nl, dan kan ik die ook delen in dit artikel!

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt.

Wat knutselen we dit jaar voor paasdoos voor het paasontbijt op school?

Al tijden van te voren praten de kinderen er over. Wat voor paasdoos kunnen ze dit jaar knutselen voor het paasontbijt op school? In sommige groepen worden traditionele paasdozen of lentedozen gemaakt. In andere groepen worden allerlei andere thema’s gebruikt. Ik laat je allerlei verschillende soorten paasdozen zien, met dieren, tuintjes en heel andere thema’s.

Ben je benieuwd wat we dit jaar maken voor Pasen? Volg Leuk met kids dan ook op Instagram!

Scroll lekker door de lijst of klik door naar:

Paasdozen in de vorm van paashazen

Dennis maakte samen met kleine meis deze makkelijke paasdoos als kleuter in groep 1. Eerst beplakten ze de schoenendoos met papier en masking tape. Daarna maakten ze het gezicht van de paashaas er op, met gekleurd papier en pijpenragers oftewel chenilledraad.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school, met paashaas er op van papier en pijpenragers

Deze paashaas van watten vind ik erg tof. Op de doos zijn bolletjes watten geplakt. De snuit, ogen en oren zijn gemaakt van papier. Met chenilledraad zijn de snorharen gemaakt.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt en lente ontbijt op school, paashaas van watten, papier en pijpenragers

Luce maakte met haar dochter deze paasdoos als kleuter in groep 1. Met een paashaas van watten, vilt en oogjes. En bloemen van crêpepapier op de zijkant.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school, met paashaas er op van papier en watten

In groep 3 verfde dochterlief deze doos en stempelde paashaasjes er op. Je doet een beetje verf op je vinger drukt het op papier. Als het droog is kun je met een fineliner de rest tekenen.

Paasdoos knutselen met paashaasjes er op - de leukste ideeën voor het paasontbijt op school

In groep 5 knutselde zoonlief een selfie smartphone paashaas voor een meisje uit zijn klas. De achtergrond is van zilverfolie, de rest van is gekleurd karton.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Zoals deze selfie smartphone paashaas voor een meisje uit de klas.

Een vriendje had deze mooie doos gekregen. Op de bovenkant zit een paashaasje gemaakt van een pompon, met een wortel van karton.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school, met paashaas van wol er op en wortel van papier

De zoon van Roos kreeg deze paashaas paasdoos in groep 8. Om de doos in te pakken is bruin inpakpapier gebruikt. Van gekleurd papier zijn een snuit, tanden, ogen en oren gemaakt. De snorharen zijn gemaakt van chenilledraad.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Zoals deze paasdoos in de vorm van een paashaas.

Paasdozen in de vorm lammetjes

Van watten kun je ook een schaap of een lammetje maken. De dochter van Corrien kreeg dit schattige exemplaar als kleuter in groep 2. Het gezicht en de pootjes van het schaap zijn zelf getekend en op de watten geplakt.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school, schaap of lammetje van watten

Ook een lentedoos met een schaap of lammetje van watten, maar dan weer heel anders. Deze kreeg ons nichtje in groep 6.

Een lentedoos met een schaap of lammetje van watten.

De dochter van Emke maakte dit mooie wollige schaap in groep 8. Via PNG Egg printte ze het hoofd van het schaap. Het lijf van het schaap maakte ze van papier maché. De pootjes zijn wc rolletjes. Het wollige maakte ze door fiberfill op het lijf te plakken.

Schaap van wol en wc rollen.

Paasdozen in de vorm van paaskuikens

De zoon van Nadia maakte in groep 7 deze toffe paasdoos in de vorm van een kuiken. Het kuiken is bekleed met crêpe papier. Daarvoor knip je lintjes van crêpepapier. Die lintjes knip je vervolgens over de breedte gedeeltelijk in. Deze lintjes plak je daarna op de doos. De ogen en pootjes zijn gemaakt van geverfd karton. Om de snuit te maken knip je eerst een rondje, dat rol je in de vorm van een feesthoedje.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Zoals deze paasdoos in de vorm van een kuiken

In groep 8 maakte de zoon van Nadia deze mooie paaskuikens. Met super veel details, zoals de pootje van muizentrappetjes. En de buik van het grote keuken, met een ruimte om er iets in te stoppen. En heb je dat gave ei in de doos gezien? De kuikens zijn gemaakt van gekleurd papier en plakoogjes. De kuiken versiersels vind je vaak bij de kringloopwinkel.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt. Zoals deze paasdoos met kuikens er op.

De zoon van Roos maakte deze paasdoos in groep 5 en tekende er een kuiken op. Hij beplakte de doos eerst met wit papier. Daarna knipte hij uit gekleurd papier alle vormen. Naast het grote kuiken op de bovenkant, maakte hij ook een prachtige versiering aan de zijkant. Helemaal rondom maakte hij gras met verstopte kuikentjes en bloemen.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Zoals deze  paasdoos met een kuiken op de bovenkant. Helemaal rondom maakte is er een versiering van gras met verstopte kuikentjes en bloemen.

In groep 2 maakte Mariëlle met haar kleuter dochter deze paasdoos. Ze maakten met een stukje oud tapijt dit vrolijke veldje met paaskuiken. De rand is gemaakt van gepunnikte gele wol. Paaseitjes, paaskuikentjes en andere versiersels vind je bij de kringloopwinkel. Daarnaast gebruikte ze wiebeloogjes.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school
Angry Birds paasdoos

Hoe gaaf is dit gigantische Angry Birds paaskuiken? Alev en haar kind bedachten dit leuke idee om een stoere paasdoos te knutselen voor het paasontbijt op school. Het gele kuiken is gemaakt een papieren bekertje op z’n kop en er op wat watjes. Daaroverheen zit crêpepapier. Het gezicht is gemaakt van gekleurd papier. De auto is een doos beplakt met gekleurd papier, met wielen van doppen. Het stuur kun je maken van een krant met duct tape er omheen. De rode Angry Bird is een poppetje dat ze ooit bij de McDonalds kregen.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Hoe gaaf is dit gigantische Angry Birds paaskuiken?

Onze jongen knutselde deze Angry Birds ontbijtdoos met 12 jaar in groep 8. De biggen proberen de eieren af te pakken van de vogels, vandaar de naam Angry Birds. Dat is nu ook zo met de paaseieren, maar daar probeert Bomb een stokje voor te steken. Hier katapulteert Bomb zichzelf richting de big om zo de paaseieren te beschermen.

Paasdoos knutselen – leuke ideeën voor het paasontbijt op school. Onze jongen knutselde deze Angry Birds ontbijtdoos met 12 jaar in groep 8. De biggen proberen de eieren af te pakken van de vogels, vandaar de naam Angry Birds. Dat is nu ook zo met de paaseieren, maar daar probeert Bomb een stokje voor te steken. Hier katapulteert Bomb zichzelf richting de big om zo de paaseieren te beschermen.
Een paasdoos in de vorm van een vogelhuisje

In groep 7 nam onze jongen deze paasdoos in de vorm van een vogelhuisje mee naar school. Een idee van zijn zusje. De basis is zoals bijna altijd een schoenendoos. Het uitstekende houtje waar het vogeltje op zit maakten ze met stukjes wc rol. Met een stukje karton maakten ze het driehoekige dakje. In het midden maakten ze een rondje waar ze zwart papier achter plakten. Daarna plakten ze gekleurd ribbelkarton op de voorkant. En masking tape op de zijkant. Zo’n kuikentje vind je vaak bij de kringloopwinkel.

We gebruikten een leeg doosje van Tony’s Chocolonely paaseitjes. Daarin stopten we blauwe besjes. Daarnaast gaven we in plaats van paaseitjes een paar paasmunten mee.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt. In groep 7 nam onze jongen deze paasdoos in de vorm van een vogelhuisje mee naar school.

Paasdozen met eieren

Je kunt ook eens wat anders dan een schoenendoos als basis voor de paasdoos gebruiken. Zo gebruikte onze jongen in groep 6 deze oude koektrommel. Heb je die niet in huis, dan kun je ze bij de kringloopwinkel vinden. We verfden de onderkant van de koektrommel met spuitverf. De gele kleur hadden we al jaren in huis, voor het turkoois kocht ik een Edding Spray. We plakten de binnenkant van de koektrommel af met schilderstape en oud papier. We gebruikten een grote kartonnen doos om in te werken, zo verklein je de kans dat je knoeit. Eerst spoten we de koektrommel turkoois. Na het drogen spoten we er gele vlekken op.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Je kunt ook eens wat anders dan een schoenendoos als basis voor de paasdoos gebruiken. Zo gebruikte zoonlief een keer een oude koektrommel. De trommel spoten we in paaskleuren en op de deksel maakten we een paasei.

Daarna plakten we een oude kerstslinger op de trommel. Een gewone oude ketting kan natuurlijk ook, bij de kringloop liggen er altijd veel. Zoonlief gebruikte hiervoor een lijmpistool. Dit is natuurlijk geen klusje voor kleintjes en alleen onder begeleiding. Je kunt ook gewone lijm gebruiken, maar dat kost wat meer tijd om te drogen.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Je kunt ook eens wat anders dan een schoenendoos als basis voor de paasdoos gebruiken. Zo gebruikte zoonlief een keer een oude koektrommel. De trommel spoten we in paaskleuren en op de deksel maakten we een paasei.

De deksel van de koektrommel zag er toevallig al heel leuk uit, dus daar deden we niks mee. We plakten er alleen een groot paasei op dat we nog hadden liggen (er liggen er ook veel bij de kringloop). Op de bodem legden we wat inpakmateriaal en de broodjes pakten we netjes in.

Poppenkast voor Pasen

Kleine meis verzint graag toneelstukjes. Om zelf te spelen, maar ook voor in een poppenkast. Daarom knutselden we deze poppenkast voor Pasen, ons meisje zat in groep 4. Vervolgens maakten we een paashaas en paaskuikentje als poppenkast poppetjes. Je kunt deze doos ook voor het paasontbijt maken. Dan kun je namelijk onderin wat lekkers stoppen.

Poppenkast voor Pasen knutselen met paashaas en paaskuikentje. Kleine meis verzint graag toneelstukjes. Om zelf te spelen, of voor in een poppenkast. Daarom knutselen we deze poppenkast voor Pasen. Compleet met paashaas en paaskuikentje als poppenkast poppetjes.

Paasdozen met tuintjes enzo

De dochter van Wendela maakte dit mooie lente huisje met tuintje in groep 8. Compleet met hek, picknicktafel, moestuin en dieren. Super mooi: het hekje en het bankje zijn zelfgemaakt van cocktailprikkers en knutselhoutjes.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school, huisje met tuin en knutselen

Zoonlief kreeg deze doos met gezellige tuintjes van een klasgenoot toen hij in groep 6 zat. Ze plakte eerst wit papier op de doos dat ze groen schilderde. Daar plakte ze vervolgens stukjes gras met bloemetjes op en versierde ze met kuikentjes. Zulke versiersels vind je bij de kringloopwinkel.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school.  Zoals deze paasdoos met een tuintje.

Corrien maakte met haar dochter een tof exemplaar toen ze als kleuter in groep 1 zat. Op de zijkanten van de doos plakten ze gekleurd papier, op de bovenkant een stukje tapijt dat net gras lijkt. Het tapijt gebruikten ze ook om bloemen op de zijkant van te maken. Voor de eieren gebruikten ze eierverf. Deze verf stop je in een bakje, voor een half gekleurd ei zet je hem rechtop en houd je hem 5 minuten vast. Het gezichtje is met een fineliner getekend, dat ziet er toch super gaaf uit?

geverfde eieren voor het paasontbijt

Stickers en paasversiering zijn ideaal om een doos vrolijk te maken. Ons meisje maakte als peuter of kleuter een groot grasveld met daarin een leuk paastafereeltje. Compleet met een bankje en tafeltje, een vijver en heel veel paasstickers en kuikentjes.

stickers en paasversiering

Een vriendje uit de klas kreeg als kleuter in groep 1 dit toffe teken- en plakwerk. Compleet met eieren, een paashaas en een kuikentje.

paaseieren op de ontbijtdoos

De dochter van Luce maakte als kleuter in groep 2 dit mooie lente achtige exemplaar. Met leuke details, zoals paashaasbroodjes en prachtige waterplanten.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school

Onze jongen kreeg in groep 8 dit tuintje als lentedoos. Compleet met water, bootje, paaskuikens en bloemen.

Onze jongen kreeg in groep 8 dit tuintje als lentedoos. Compleet met water, bootje, paaskuikens en bloemen. Ook de binnenkant was geheel in stijl met een kippenhok en kuikens/kippen op stok.

Ook de binnenkant was geheel in stijl met een kippenhok en kuikens/kippen op stok.

Onze jongen kreeg in groep 8 dit tuintje als lentedoos. Compleet met water, bootje, paaskuikens en bloemen. Ook de binnenkant was geheel in stijl met een kippenhok en kuikens/kippen op stok.

Paasdozen in andere thema’s

De dochter van Corrien maakte in groep 2 deze treinendoos voor een jongetje dat gek is voertuigen. Naast gekleurd papier en stickers, gebruikte ze satéprikkers voor de rails.

 trein ontbijtdoos

Onder meisjes zijn eenhoorns mateloos populair. De meester van mijn zoontje maakt voor een meisje uit de klas deze eenhoorn ontbijtdoos. Hij gebruikte een doos en gekleurd papier.

Paasdoos knutselen: eenhoorn ontbijtdoos

Moet je een paasdoos maken voor een kind dat later graag verpleegkundige of arts wil worden? Dan is dit ziekenhuisbed erg mooi. Ons meisje kreeg het in groep 4 van haar vriendin bij het schoolontbijt. Het is gemaakt met wit papier en papieren bordjes. Daarnaast maakte ze en dekbedje en kussen van stof.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Moet je een paasdoos maken voor een kind dat later graag verpleegkundige of arts wil worden? Dan is dit ziekenhuisbed erg mooi.
Paasdozen voor sporters

Eigenlijk vind ik dat de kinderen zelf hun paasdoos moeten knutselen, het mag een beetje knullig er uit zien, anders krijg je zo’n luizenmoeder-wedstrijdje 😉 Toen zoonlief in groep 3 een paasdoos mocht maken voor de meester liepen de knutselideeën echter flink uit de hand. Meester is gek op voetbal, dus het moest een voetbaltafel-schoenendoos worden. Vader en zoon gingen fanatiek aan de slag.

Bij de Hema kochten we paasknijpertjes van kuikens en schaapjes, die we aan satéprikkers in de doos monteerden, als voetbalpoppetjes. Op de zijkanten kwamen bijpassende stickers van kuikens en schaapjes om de voetballers aan te moedigen.

Aan de zijkanten van de doos kwamen gaten, als goal. Een pingpongballetje is de voetbal. Rietjes zijn de tribune aan de zijkant. Voor de broodjes, een ei en een paar paaseitjes was nog net ruimte onder en op de satéprikkers. Een pakje melk en een fles sap legden we op de doos.

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school - voetbaltafel-schoenendoos met schapen en paaskuikens

De zoon van Roos kreeg in groep 5 deze ontbijtdoos met voetbalveld. Met kuikentjes elftal, scheidsrechter in een andere kleur en paashaasjes in de goal. De geverfde eitjes die ik elders in dit artikel laat ziet zijn ook heel leuk.

Paasdoos knutselen: ontbijtdoos met voetbalveld, met kuikentjes elftal, scheidsrechter in een andere kleur en paashaasjes in de goal.

Zoonlief maakte deze tennisbaan als surprise in groep 5, maar het kan ook prima als paasdoos. Hij maakte samen met manlief een tennisbaan, compleet met poppetjes. In de schoenendoos zat het cadeau en een half opgesneden oude tennisbal met het gedicht er in. De baan is gemaakt van papier en masking tape .

Het net is gemaakt van een stukje witte broderie stof, de palen van saté prikkers en tape. De tribune is gemaakt van rozijnendoosjes. Alle poppetjes zijn gevouwen van pijpenragers, een heeft een pompon in zijn hand. Het uiteinde van de pijpenrager poppetjes zit in de doos geprikt, de gaatjes daarvoor zijn gemaakt met een dikke naald. De rackets zijn stukjes saté prikker met een rondje stof er aan.

tennisbaanpaasdoos
Paasdozen met superhelden

Alle jongens uit de klas zijn gek op superhelden. Dus zoonlief en manlief knutselden in groep 3 een ontbijtdoos met spiderman er op. De doos was al bijna helemaal rood, het laatste stukje wit werd met stift ingekleurd, daarna werd spiderman er op getekend. Het spinnenweb is van chenilledraad.

Paasdoos knutselen: spiderman superhelden ontbijtdoos

Zoonlief kreeg in groep 3 deze mooie superheldenpaasdoos van een vriendje uit de klas.

superheldenpaasdoos

De inhoud van de paasdoos

Wat stop je in de paasdoos? Denk aan een croissantje, een bolletje, een gekookt ei, een pakje drinken, een stuk fruit, een bakje yoghurt en een paaseitje. En natuurlijk vrolijk gekleurde servetjes en eventueel wat andere versiersels. Soms heeft de school ook regels over wat er in de doos mag.

de binnenkant van de lentedoos

In 2021 moesten de kinderen hun eigen paasontbijt meenemen. Best wel jammer, dus maakten we de inhoud extra leuk. In de paasdoos deden we een bolletje kaas, waar ik met bosbessenjam en een wattenstaafje stipjes op maakte. Het flesje is gevuld met hun favoriete sap. Paaseitjes krijgen ze op school, dus ze kregen druiven mee, dat zijn ook net paaseitjes toch?

Wat stop je in een paasdoos? Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school

Daarnaast deden we Italiaanse paasbroodjes in de doos. Het is gemaakt van croissantdeeg en in de binnenkant zit een hardgekookt ei.

Italiaans paasbrood en meer recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt met kinderen
Eitjes versieren in de paasdoos op school

Wil je het eitje extra feestelijk maken, dan is het leuk om het te versieren, zoals Corrien deed dat met oogjes.

de binnenkant van de lentedoos

Vaak staat er een yoghurtje op het wensenlijstje van het kind. Deze kleine kinderkwarkjes passen in iedere paasdoos. We hebben ze versierd met stickers, net als het ei.

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Wat gaat er in de paasdoos? aak staat er een yoghurtje op het wensenlijstje van het kind. Deze kleine kinderkwarkjes passen in iedere paasdoos. We hebben ze versierd met stickers.
Nog meer versiering in de paasdoos op school

De dochter van Suus knutselde deze paasdoos met heel veel prachtige details aan de binnenkant en buitenkant. Een paashaas, wortel, een versierd eitje, vlinders, vogelveren en ijsjes. De hele lente komt voorbij!

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. De dochter van Suus knutselde deze paasdoos met heel veel prachtige details aan de binnenkant en buitenkant. Een paashaas, wortel, een versierd eitje, vlinders, vogelveren en ijsjes. De hele lente komt voorbij!

Dochterlief kreeg dit mooie knutselwerk. Op de binnenkant en buitenkant heeft haar klasgenootje servetjes geplakt, dat geeft een mooi effect. Paaseitjes en kuikentjes vind je bij de kringloopwinkel.

de binnenkant van de lentedoos

De dochter van Sanne maakte deze leuke paashaasjes. Het idee vond ze op Instagram bij Lem Gunting. Er in kun je een paar chocolade paaseitjes stoppen.

De dochter van Sanne maakte deze leuke paashaasjes. Er in kun je een paar chocolade paaseitjes stoppen.

Alvast veel plezier met paasontbijt op school!

Paasdoos knutselen – de leukste ideeën voor het paasontbijt op school. Ieder jaar is het weer spannend: voor wie mogen de kinderen een paasdoos knutselen voor het paasontbijt op school? Wie heb ik, wie heeft mij, wat zal ik knutselen? In dit artikel verzamel ik leuke ideeën voor het lente ontbijt.

Verder lezen over Pasen

Naast ideeën om een paasdoos te knutselen voor het paasontbijt op school, vind je op Leuk Met Kids nog meer tips voor Pasen, waaronder:

Op Leuk Met Kids vind je heel veel leuke ideeën voor pasen

☆allerlei DIY en knutselideeën
☆ideeën voor de paasdoos bij het paasontbijt op school
☆traktatie ideeën voor op school
☆lekkere recepten voor de paasdagen
☆filmtips
☆ideeën om het huis te versieren voor Pasen en de lente
☆op Instagram delen we ook regelmatig ideeën

De kids zijn gek op die kleurrijke tafel rond Pasen. Daarom verzamelen we hier de leukste recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt met de kinderen.

Recepten voor de paasbrunch en het paasontbijt met kinderen

Gezellig bij het paasontbijt, of gewoon op zondagochtend: een paasbrood in de vorm van de paashaas en paaseieren. Daarom maakte ik een apart blog met leuke recepten voor paasbrood en paasbroodjes.

Recepten voor paasbrood: Pasen met kinderen. Ben je op zoek naar lekkere recepten voor paasbrood? In deze blog deel ik recepten voor paasbrood en paasbroodjes. En natuurlijk ook tips om het paasbrood te versieren met kinderen. En heb je al gezien dat HEMA twee bakvormen voor Pasen heeft? Een paashaas bakvorm en een siliconen paasei bakvorm. We gebruikten ze als basis voor de paasbrood recepten.

Bij Pasen denk je al snel aan recepten het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrelplank is ook hartstikke gezellig voor Pasen. Zo vul je een borrelplank voor Pasen vol lekkere dingen.

Borrelplank voor Pasen: leuke recepten voor ouders en kinderen. Bij Pasen denk je al snel aan het paasontbijt of de paasbrunch. Maar een borrelplank is ook hartstikke gezellig voor Pasen. Zo vul je een borrelplank.

En kun je geen genoeg krijgen van knutselen? Kijk dan even naar onze blog met ideeën om te knutselen voor Pasen.

Knutselen voor Pasen: de leukste ideeën. Pasen komt er weer aan! Goede reden om dingen te knutselen in de sfeer van Pasen en de lente. Een paashaas, paaseieren en nog veel meer leuks. Met gekleurd papier, strijkkralen, pijpenragers, stempels, zoutdeeg, wc rolletjes en andere materialen. Kijk je mee? Easter crafting ideas for kids and parents.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids