Ballonnen trakteren op de creche

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Een traktatie voor de crèche is verzinnen is sowieso lastig, maar voor de eerste verjaardag helemaal, want je kind kan je nog niet vertellen wat hij of zij wil (of is dat juist een voordeel?). Een van mijn collega’s had een goed idee: ballonnen, dat vindt een kind van een jaar leuk.

Ik heb nog even gekeken naar helium ballonnen, maar dat bleek een beetje duur geintje voor een kinderverjaardag. Een mooi alternatief vond ik ballonnen op ballonstokjes, die kun je bijvoorbeeld bij Bol.com kopen. In de ballonnenwinkel had ik een enorme keus aan patroontjes-ballonnen. Ik ben gek op sterren en stippen, dus dat werd het. In twee kleuren blauw, maar ik had er werkelijk alle kleuren van de regenboog kunnen vinden. Leuke ballonnen vind je bijvoorbeeld ook bij V&D, de Hema en Bol.com, zoals onderstaande.

Op onze crèche mogen de kids geen snoep, dus aan de ballonnen heb ik rozijnendoosjes gehangen. Ik heb ze aan de stokjes gehangen met kadolint, dat kun je heel makkelijk onder de deksel van de rozijntje doorschuiven. Aan het stokje heb ik ook nog een labeltje gehangen met een verjaardagstekst. De labeltjes komen van de Hema.

Ballonnen trakteren op de creche

Voor beide juffen kochten we doosje bonbons, die zorgen tenslotte heel vaak voor je kinds, dus een verjaardag is een goed moment om ook voor hun iets leuks te doen. In het bonbondoosje paste prima een ballonstokje. Ik koos voor voor roze ballonnen voor de juffen, met een roze labeltje en roze kadolint.

Het effect was spectaculair: een grote tros met ballonnen. Op straat stopte een vrachtwagen om me voor te laten, totaal verbaasd moet de man zijn geweest. Zoonlief was ietwat verbaasd om eerst een grote tros ballonnen op de crèche te zien binnenkomen en daarachter verstopt zijn moeder. Toen ik vroeg wie me wilde helpen kwamen alle grotere kids  enthousiast op afrennen en hadden ze binnen drie seconden allemaal een ballon. Kortom, ballonnen bleken niet alleen leuk voor mijn dreumes, maar ook voor de peuters en bijna kleuters. Een simpele traktatie met weinig werk en veel effect dus!
Ballonnen trakteren op de creche Ballonnen trakteren op de creche ballonnen traktatie

Verder lezen

Meer ideeën voor verjaardagen opdoen? Klik dan op een van de deze plaatjes:

Verjaardagsballonnen kraamcadeaus diy vlaggetjes wpid-cadeau-inpakken-2-.jpg.jpeg cadeautips eerste verjaardag De leukste slingers en vlaggenlijnen voor je kind Een zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruiken cadeautips voor de tweede verjaardag Themafeest voor een peuter of kleuter verjaardag Traktaties voor kinderen op crèche of school Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters

Zoek je nog meer ideeën voor cadeaus? Kijk dan eens op Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.