Boekentip: er ligt een krokodil onder mijn bed!

De klassieker is vernieuwd: “Er ligt een krokodil onder mijn bed!” kwam voor het eerst uit in 1980 en is dit jaar aangepast aan de stoere peuter van nu, die temt gewoon een krokodil. Fijn en leerzaam voor peuters die een beetje bang zijn voor het slapen gaan, want monsters ben je dus gewoon de baas!
Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Peuter Lotje vindt een krokodil onder haar bed en is er niet bang voor, maar laat de krokodil juist allemaal leuke dingen doen. Ze gaan samen kunstjes doen, pannenkoeken bakken en verhaaltjes vertellen. Dit spreekt voor peuters, met hun rijke fantasie, enorm tot de verbeelding en het leert ze hoe je met enge wezens omgaat: lekker mee spelen.
Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Bij ons is de “krakkedril” een hit, onze peuter wil het niet alleen iedere avond lezen, maar dan ook nog meerdere keren achter elkaar. Het boek is vrolijk en staat vol mooie illustraties, dus dat is gelukkig helemaal geen straf! En die eierdozenkrokodil, die gaan we binnenkort zeker knutselen, net als Lotje.

Boekentip: er ligt een krokodil onder mijn bed!

Titel: Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Auteurs: Ingrid en Dieter Schubert
Uitgever: Lemniscaat
Te koop: bij onder meer Bol.com

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids