Boekentip: er ligt een krokodil onder mijn bed!


De klassieker is vernieuwd: “Er ligt een krokodil onder mijn bed!” kwam voor het eerst uit in 1980 en is dit jaar aangepast aan de stoere peuter van nu, die temt gewoon een krokodil. Fijn en leerzaam voor peuters die een beetje bang zijn voor het slapen gaan, want monsters ben je dus gewoon de baas!
Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Peuter Lotje vindt een krokodil onder haar bed en is er niet bang voor, maar laat de krokodil juist allemaal leuke dingen doen. Ze gaan samen kunstjes doen, pannenkoeken bakken en verhaaltjes vertellen. Dit spreekt voor peuters, met hun rijke fantasie, enorm tot de verbeelding en het leert ze hoe je met enge wezens omgaat: lekker mee spelen.
Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Bij ons is de “krakkedril” een hit, onze peuter wil het niet alleen iedere avond lezen, maar dan ook nog meerdere keren achter elkaar. Het boek is vrolijk en staat vol mooie illustraties, dus dat is gelukkig helemaal geen straf! En die eierdozenkrokodil, die gaan we binnenkort zeker knutselen, net als Lotje.

Boekentip: er ligt een krokodil onder mijn bed!

Titel: Er ligt een krokodil onder mijn bed!
Auteurs: Ingrid en Dieter Schubert
Uitgever: Lemniscaat
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.