Boekentip voor jezelf: het boek van Bedrock

Online magazine Bedrock heeft een boek uitgebracht, een bundeling van interessante artikelen over een bewuste en gezonde levensstijl, met heel veel praktische tips. De artikelen zijn verdeeld in hoofdstukken over psyche, lichaam, spiritualiteit, geliefde, familie, vriendschap, werk, maatschappij en planeet. Er zit geen inhoudsopgave in, het is zo’n boek waar je gewoon lekker regelmatig een hoofdstuk uit moet lezen.

Boekentip voor jezelf: het boek van Bedrock

Ik ben begonnen met eerst alle hoofdstukken bekijken en eigenlijk klonk alles interessant. Ik heb het boek natuurlijk nog lang niet uit, dan zou je namelijk nog wel even moeten wachten op deze review, want zoveel kom ik niet aan lezen toe 😉 Bedrock is het binnenste deel van de aarde, waarmee de schrijvers van het online magazine en het gelijknamige boek willen benadrukken dat de artikelen diepgang hebben en gelukkig hebben ze dat ook 🙂 

Als eerste heb ik een hoofdstuk gelezen over leven in het nu en waarom het zo belangrijk is om je te beseffen wat je allemaal hebt. Daarna las ik een hoofdstuk over het veranderen van gewoontes, dat uitlegt dat waarom het niet makkelijk is en tips geeft hoe je je kans vergroot om echt te veranderen. Ook bladerde ik natuurlijk snel door naar het hoofdstuk over bewust ouderschap, met vijf inzichten van experts, bijvoorbeeld dat we te veel bezig zijn met doen en te weinig met (er) zijn

Boekentip voor jezelf: het boek van Bedrock

De eerstvolgende hoofdstukken die ik ga lezen zijn die over mediteren, voedsel als medicijn, what not to do in een relatie, elke dag een lege inbox, hoe je minder spullen krijgt, wat je als consument kunt doen tegen klimaatverandering en waarom we vaker de natuur moeten opzoeken. Het boek krijgt voorlopig een plekje naast de bank, zodat ik elke avond even een hoofdstuk kan lezen, het boek is echt een aanrader!

Titel: Bedrock – het boek

Auteurs: Nina Pierson en Josephine Kay van Bedrock

Uitgever: Unieboek het Spectrum

Te koop bij o.a. Bol.com, ook als e-book

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids