Brammetje Baas theatershow: leuk om met je druktemakertje heen te gaan

Brammetje Baas is een jongen die dromerig én druk is, hij is soms zo beweeglijk dat hij er zelf moe van wordt. Herken je je zoon er in? Dan is de theatervoorstelling van Brammetje Baas een aanrader voor jullie!

Brammetje Baas theatervoorstelling

Brammetje is een jongetje dat vol vragen zit, zijn hersenen zitten nooit stil, en hij zelf daarom ook niet. “Hoeveel kopjes passen er op een stapel? Hebben mieren ook klaar-overs om veilig over te steken? Of kun je ze beter een handje helpen? Als je op een stoel kunt zitten, kan een stoel dan ook op jou zitten? Hoeveel woorden zijn er met een ‘oe’? Hoe zou het zijn als álle woorden een ‘oe’ hadden?” De theatershow zit vol korte avonturen met jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang, dans en gesprekken, voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone en ongewone mensen vanaf 7 jaar, of ze nou ADHD hebben, of gewoon druk zijn. Helaas is mijn zoon nog lang geen 7, anders zouden zeker samen gaan.

Brammetje Baas speelt vanaf 20 september 2015, de première vindt plaats op 14 november in M-lab in Amsterdam. Op de website van Brammetje Baas vind je meer informatie en data.

Brammetje Baas is gebaseerd op de boeken van Tamara Bos, die helaas moeilijk nieuw te krijgen zijn, en er is ook al een film verschenen. De titelsong van de film werd niet toevallig geschreven door Jochem Myjer 🙂

Voorjaarsvakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de voorjaarsvakantie! Even geen onderwijs en hopelijk het eerste lente zonnetje. Daarom maakten we weer een bucketlist met voorjaarsvakantie activiteiten. Vol leuke tips voor binnen en buitenshuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids