Brammetje Baas theatershow: leuk om met je druktemakertje heen te gaan

Brammetje Baas theatervoorstelling

Brammetje Baas is een jongen die dromerig én druk is, hij is soms zo beweeglijk dat hij er zelf moe van wordt. Herken je je zoon er in? Dan is de theatervoorstelling van Brammetje Baas een aanrader voor jullie!

Brammetje Baas theatervoorstelling

Brammetje is een jongetje dat vol vragen zit, zijn hersenen zitten nooit stil, en hij zelf daarom ook niet. “Hoeveel kopjes passen er op een stapel? Hebben mieren ook klaar-overs om veilig over te steken? Of kun je ze beter een handje helpen? Als je op een stoel kunt zitten, kan een stoel dan ook op jou zitten? Hoeveel woorden zijn er met een ‘oe’? Hoe zou het zijn als álle woorden een ‘oe’ hadden?” De theatershow zit vol korte avonturen met jongleren, goochelen, acrobatiek, muziek, zang, dans en gesprekken, voor alle lieve, drukke, niet saaie, snelle, slimme, grappige, gewone en ongewone mensen vanaf 7 jaar, of ze nou ADHD hebben, of gewoon druk zijn. Helaas is mijn zoon nog lang geen 7, anders zouden zeker samen gaan.

Brammetje Baas speelt vanaf 20 september 2015, de première vindt plaats op 14 november in M-lab in Amsterdam. Op de website van Brammetje Baas vind je meer informatie en data.

Brammetje Baas is gebaseerd op de boeken van Tamara Bos, die helaas moeilijk nieuw te krijgen zijn, en er is ook al een film verschenen. De titelsong van de film werd niet toevallig geschreven door Jochem Myjer 🙂

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding