De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels

Niet alle kerstboomhangers zijn even kindvriendelijk en met een kleintje moet je behoorlijk oppassen. Zeker met een baby of peuter moet je alles in de gaten houden, maar ook als de kinderen ouder worden blijft de boom niet altijd rechtop staan, dus zijn onbreekbare exemplaren fijn 🙂 Deze kindvriendelijke kerstboomhangers en kerstballen vallen niet kapot, veel handiger dan die mooie glazen ballen!

Ik schreef trouwens ook over de leukste kindvriendelijke kerstbomen en zelfgemaakte kerstversiering.

De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels

Kindvriendelijke kerstboomhangers van Dille & Kamille

Dille & Kamille heeft ook heel veel mooie kerstballen, onder meer van papier maché.

Daarnaast hebben ze wollen Noordpooldieren. Gemaakt in samenwerking met het WWF. Een deel van de opbrengst gaat het WWF-beschermingsprogramma voor het Noordpoolgebied. 

De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels. Dille & Kamille heeft veel mooie kerstballen, onder meer van papier maché. Daarnaast hebben ze wollen Noordpooldieren. Gemaakt in samenwerking met het WWF. Een deel van de opbrengst gaat het WWF-beschermingsprogramma voor het Noordpoolgebied. 

Kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers van de Hema

Ik word ieder jaar al begin november bij de Hema verleid door gave kersthangers, waaronder veel onbreekbare exemplaren. Heel fijn: de Hema heeft inmiddels ook duurzame exemplaren, bijvoorbeeld kerstballen van gerecycled plastic.

De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels - notenkraker Hema

Kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers van Fonq

Bij Fonq zijn er ook heel veel leuke onbreekbare kerstballen, zoals deze van Broste Copenhagen.

De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels, zoals deze van broste copenhagen

Lampjes in de boom 

In plaats van gekleurde lampjes kun je ook bolletjes van Cotton Ball Lights kiezen, dat is verlichting en kerstballen in één 😉

Cottonballlights

Verder lezen 

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids