De leukste loopfietsen voor kleine en grote kinderen


Ik zet de leukste loopfietsjes voor kinderen op een rijtje, mooie fijne loopfietsen, zowel voor kleine als voor grote peuters en kleuters. Kijk je mee? 

De leukste loopfietsen voor kleine en grote kinderen

Op vierwieler loopfietsen kunnen de meeste kinderen vanaf één à anderhalf jaar. Erg leuk vind ik de Wheely Bug, dat is natuurlijk al een loopfiets met vier wielen en dan ook nog een die relatief weinig schade aan je huis aanricht 🙂 De Wheelybug is te koop bij Bol.com en I love speelgoed.
Wheely bug Verjaardagscadeau voor kids van 1 jaar: leuke cadeau tips voor een baby

Mooie stevige stabiele vierwieler loopfietsen zijn deze van Puky: de Pukylino voor kinderen vanaf 75 centimeter en de Wutsch vanaf 80 centimeter, te koop in verschillende kleuren. Ze zijn te koop bij Bol.com.

pukylino  de leukste loopfietsen

Een tweewieler loopfiets kan vanaf twee jaar. Wij kozen zelf voor die van Puky M, te gebruiken als je kind minimaal 85 centimeter is. Simpel blauw en heel klein, zodat ook kleine peuters er al snel op passen. Vooral met een relatief klein kind is dat niet onbelangrijk. Er zijn ook andere kleuren te koop, maar ik vond deze wel mooi voor een jongetje en een meisje. Ze zijn te koop bij Wehkamp en Bol.com.

puky loopfiets de leukste loopfietsen

Nu de jongste de kleine Puky heeft overgenomen hebben we voor de oudste een grotere gekocht. De Puky LR is voor kinderen vanaf 90 centimeter, te koop met en zonder handremmen. Deze is er ook in heel veel verschillende kleuren. Ook handig: deze fietsen zijn er met standaard. Ze zijn te koop bij Wehkamp en Bol.com.

de leukste loopfietsen de leukste loopfietsen

De Puky LR XL is vanaf 95 centimeter (let op: de kruishoogte moet minimaal 42 centimeter zijn, dat is best veel). Wij kozen voor deze variant, zoonlief heeft ook al een fiets zonder zijwielen, maar als je met auto of openbaar vervoer gaat is zo’n handzaam loopfietsje veel handiger. Door die loopfiets kunnen we flinke afstanden wandelen, zonder dat de kinderen moe worden. Ze zijn te koop bij Wehkamp en Bol.com. Lees ook mijn review.

XL loopfiets voor grote peuters en kleuters

Deze stijlvolle loopfietsjes van Banwood zijn te koop in allerlei mooie kleuren, bij A great little kids store.

Verjaardagscadeau voor kids: Banwood loopfiets voor peuters

Houten loopfietsen zien er super mooi uit. Het nadeel van houten fietsen kan zijn dat ze relatief groot zijn, waardoor kinderen er pas laat op kunnen, zeker als ze niet zo groot zijn voor hun leeftijd. Janod heeft hele leuke houten loopfietsen, bijvoorbeeld deze scooter of de stoere met rood en wit. Janod loopfietsen zijn te koop bij Wehkamp en Bol.com.

Janod loopfiets  Janod loopfiets 2

De Wishbonebike kun je in eerste instantie als driewieler gebruiken, later als tweewieler. Hij is te koop bij Bol.com.

de leukste loopfietsen de leukste loopfietsen


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.