De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar

De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar

Een tijdje geleden waren we in de buurt van Alkmaar, een goede reden om er te shoppen dus! Een van mijn vriendinnen woont er, die had natuurlijk allerlei leuke tips. Een andere vriendin verhuist er binnenkort naartoe, goede reden om er dus een bericht aan te wijden!

De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar

We begonnen in de buurt van de kaasmarkt, waar je trouwens heel veel restaurants hebt. Je vindt daar in een oud pakhuis Room Seven Outlet (Houttil 3), met mooie gekleurde woonaccessoires voor kids. Om de hoek zit De Houten Trein, (Voordam 3) een speelgoedwinkel met behalve houten treinen ook speelkeukens, winkeltjes, boerderijen, loopfietsen, poppen, knuffels, smurfen, spelletjes en kinderboeken, van merken als Haba, Kapla en Djeco.

Even lunchen of koffie drinken kun je bij Echt (Marktstraat 4), terwijl de kids zich in de speelhoek vermaken.

Fnidsen is zo’n klein schattig straatje en de Hekelstraat is er een zijstraatje van.

In de Langestraat vind je de Zara (Langestraat 3) met kinderafdeling. Er vlakbij zit Girls and Boys (Langestraat 7), een kledingwinkel met merken als Scotch Shrunk, Tommy Hilfiger, Gaastra en Diesel. Om de hoek zit Sissy Boy (Laat 133) met SB Junior.

Een stukje verderop zit Kixx (Laat 177, de outlet zit op Laat 119), kinderkledingwinkel met merken als Claesens, Name It, Petit Bateau en Little Label. En niet te vergeten een fantastisch interieur, met als topper een treinbaan onder de vloer door, die door grote ramen in de vloer zichtbaar is. Zoonlief was er niet meer weg te krijgen!

Mon Petit (Breedstraat 34) Is een hele volle winkel met babyspullen: speelgoed, meubels en boeken. Beaudeco (Magdalenenstraat 6) heeft “kunst, kado en kitsch”, bijvoorbeeld Matrouschka poppetjes. Verderop kom je weer in de Langestraat zit de H&M (Langestraat 64), met kinderafdeling.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding