De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar


Een tijdje geleden waren we in de buurt van Alkmaar, een goede reden om er te shoppen dus! Een van mijn vriendinnen woont er, die had natuurlijk allerlei leuke tips. Een andere vriendin verhuist er binnenkort naartoe, goede reden om er dus een bericht aan te wijden!

De leukste shopping adressen voor kids in Alkmaar

We begonnen in de buurt van de kaasmarkt, waar je trouwens heel veel restaurants hebt. Je vindt daar in een oud pakhuis Room Seven Outlet (Houttil 3), met mooie gekleurde woonaccessoires voor kids. Om de hoek zit De Houten Trein, (Voordam 3) een speelgoedwinkel met behalve houten treinen ook speelkeukens, winkeltjes, boerderijen, loopfietsen, poppen, knuffels, smurfen, spelletjes en kinderboeken, van merken als Haba, Kapla en Djeco.

Even lunchen of koffie drinken kun je bij Echt (Marktstraat 4), terwijl de kids zich in de speelhoek vermaken.

Fnidsen is zo’n klein schattig straatje en de Hekelstraat is er een zijstraatje van.

In de Langestraat vind je de Zara (Langestraat 3) met kinderafdeling. Er vlakbij zit Girls and Boys (Langestraat 7), een kledingwinkel met merken als Scotch Shrunk, Tommy Hilfiger, Gaastra en Diesel. Om de hoek zit Sissy Boy (Laat 133) met SB Junior.

Een stukje verderop zit Kixx (Laat 177, de outlet zit op Laat 119), kinderkledingwinkel met merken als Claesens, Name It, Petit Bateau en Little Label. En niet te vergeten een fantastisch interieur, met als topper een treinbaan onder de vloer door, die door grote ramen in de vloer zichtbaar is. Zoonlief was er niet meer weg te krijgen!

Mon Petit (Breedstraat 34) Is een hele volle winkel met babyspullen: speelgoed, meubels en boeken. Beaudeco (Magdalenenstraat 6) heeft “kunst, kado en kitsch”, bijvoorbeeld Matrouschka poppetjes. Verderop kom je weer in de Langestraat zit de H&M (Langestraat 64), met kinderafdeling.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.