DIY: kleding repareren met coole strijk emblemen

Op school, crèche en BSO slijt kinderkleding super snel. Er komt een gat in, een moddervlek of een verfvlek – en dan natuurlijk als het net nieuw is. Eerst dacht ik dat donkere kleding veilig was, tot onze kleuter de ene week met een gigantisch gat in zijn shirt thuis kwam en de volgende week met een witte vlek in zijn broek. Het shirt kwam doordat hij met zijn shirt was blijven hangen aan een struik ofzo en zijn vriendje had het gat nog groter gemaakt. Op de broek had hij met witte verf gemorst.

DIY: kleding repareren met coole strijk emblemen

Conclusie 1: eigenlijk mogen de kids alleen nog maar goedkope en/of oude kleding aan naar school. Conclusie 2: we hebben reparatiemateriaal nodig. Gelukkig had ik een tijdje geleden bij de Hema wat leuke strijk emblemen gekocht, dus die kwamen nu goed van pas om de gloednieuwe broek met verfvlekken weer toonbaar te maken. Het zijn strijkemblemen, maar na het strijken zet ik de randjes altijd met wat steekjes draad vast. Gelukkig vond zoonlief de broek nu extra cool 🙂

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids