DIY kunst voor kids: een bloemen hanger knutselen


Dit is nou een typisch knutselwerkje voor de zomer! Onze kinderen verzamelen van alles op straat en willen er thuis mee knutselen. In de herfst verzamelen ze bladeren en dennenappels en in de zomer kun je bloemen verzamelen. En daar kun je dan mooi zo’n bloemen hanger mee knutselen. 

DIY kunst voor kids: een bloemen hanger knutselen #leukmetkids #knutselen #zomer #zomervakantie

DIY kunst voor kids: een bloemen hanger knutselen

Voor dit knutselwerk heb je een lamineerapparaat nodig. Een lamineermachine koop je bijvoorbeeld bij Bol.com.

DIY kunst voor kids: een bloemen hanger knutselen

In het lamineerfolie stop je een paar mooie bloemen, als ze erg dik zijn moet je ze eerst drogen. Vervolgens lamineer je het, maak je er met een perforator gaatjes in en kun je het ophangen, aan de muur of in het raam.

Naast deze bloemen hanger om te knutselen, vind je Leuk met kids vind je nog veel meer leuke ideeën om te knutselen.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.