DIY: speeltje aan de kinderwagen

In de kinderwagen speelt je kleintje graag met speelgoed. Met deze stoffen speeltjeshouder om de draagbeugel heen kunnen de speeltjes niet de grond vallen. Bovendien houd je de draagbeugel mooi, omdat je kind er niet in kan bijten – en geloof me, dat doen de meeste kinderen. En deze draagbeugeldoek heb je in een uurtje gemaakt!
DIY: speeltje aan de kinderwagen
Ik gebruikte een mooie geprinte stof van Petit Pan en een roze hydrofielluier (daar heb je er namelijk steeds minder van nodig). Van beide knipte ik 30 bij 30 cm. Ik legde ze op elkaar met de mooie kant tegen elkaar stikte alle vier de kanten dicht met een zoom van 1cm, maar een hoekje liet ik open. Daarna draaide ik de goede kant naar buiten, streek ik de randen mooi glad en stikte ik alle randen.

Vervolgens maakte ik er een koordje op, ik had er nog een liggen van een Nijntje speeltje, maar dat kun je ook zelf maken. Aan het uiteinde maakte ik twee knoopsgaten en ongeveer in het midden zette ik de knopen. Daarbij moet je even op je eigen kinderwagen meten waar ze moeten komen, dat wisselt per kinderwagen. Tenslotte hing ik de speeltjes er aan en die kun je natuurlijk telkens wisselen! De kinderwagen is een Bugaboo Cameleon, deze kleur is niet meer te koop, maar wel allerlei andere kleuren.

Zoek je meer handige ideeën? Kijk eens hiernaar:
Kinderwagen hacks: zo haal je het maximale uit je trouwe vriend 20140203-163703.jpg 20140601-150958.jpg

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids