Filmtip: Buurman & Buurman Winterpret

Er draait een nieuwe film van Buurman & Buurman in de bios: Winterpret. Kleine meis is nog niet leerplichtig, dus we konden vandaag in een bijna lege bioscoopzaal op de premièredag van deze nieuwe film genieten. De Tsjechische buurmannen beleven dit keer hun avonturen in de sneeuw, met kerst en oud en nieuw. De film bestaat uit de bekende korte losse filmpjes en is totaal niet eng, waardoor het een ideale film is om met een kleuter heen te gaan, of met het hele gezin.

Filmtip: Buurman & Buurman Winterpret

De buurmannen hebben zin kerst, maar de voorbereiding gaat niet helemaal zoals gepland. Of ze nou kerstlampjes aan het huis proberen op te hangen, vuurpijlen afsteken of een kerststal neerzetten, cadeautjes inpakken of wat knutselen, het gaat allemaal mis. Tot grote hilariteit van dochterlief, die de hele tijd keihard moest lachen.

Buurman & Buurman Winterpret is een film met heel veel sneeuw en kerstlampjes, waar je ontzettend vrolijk van wordt. Bovendien is het toch puur jeugdsentiment? De film draait vanaf 29 november in bioscopen in heel Nederland. A je to Buurman!

Update: inmiddels is de film is te huur bij Pathé Thuis en te koop bij Bol.com.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids