Filmtip: Buurman & Buurman Winterpret


Er draait een nieuwe film van Buurman & Buurman in de bios: Winterpret. Kleine meis is nog niet leerplichtig, dus we konden vandaag in een bijna lege bioscoopzaal op de premièredag van deze nieuwe film genieten. De Tsjechische buurmannen beleven dit keer hun avonturen in de sneeuw, met kerst en oud en nieuw. De film bestaat uit de bekende korte losse filmpjes en is totaal niet eng, waardoor het een ideale film is om met een kleuter heen te gaan, of met het hele gezin.

Filmtip: Buurman & Buurman Winterpret

De buurmannen hebben zin kerst, maar de voorbereiding gaat niet helemaal zoals gepland. Of ze nou kerstlampjes aan het huis proberen op te hangen, vuurpijlen afsteken of een kerststal neerzetten, cadeautjes inpakken of wat knutselen, het gaat allemaal mis. Tot grote hilariteit van dochterlief, die de hele tijd keihard moest lachen.

Buurman & Buurman Winterpret is een film met heel veel sneeuw en kerstlampjes, waar je ontzettend vrolijk van wordt. Bovendien is het toch puur jeugdsentiment? De film draait vanaf 29 november in bioscopen in heel Nederland. A je to Buurman!


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.