Flow Vakantieboek

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Het is (bijna) vakantie! Deze week dus veel boeken om mee te nemen en ter inspiratie 🙂

Een tijdschriftje lezen vind ik ultiem ontspannen en het meest relaxte is voor mij wel de Flow. Ik was dus erg benieuwd naar het Flow Vakantieboek.
20130708-215616.jpg
Het thema is plaatjes kijken en inderdaad, alles is visueel. Nou ja, en heel veel woorden over plaatjes 🙂 Het openingsverhaal analyseert dan ook waarom we tegenwoordig verslingerd zijn aan mooie beelden.

Het Flow Vakantieboek staat vol met foto info: tips van professionele fotografen over hoe je zelf mooie plaatjes maakt, trends op Instagram en foto’s leren selecteren uit de overvloed aan digitale kiekjes. Verder zit er een vakantie plakboekje bij de Flow, ouderwets foto’s inplakken dus!
20130709-212547.jpg
Wat staat er nog meer in dit 170 pagina’s tellende Flow Vakantieboek? Te veel om op te noemen, maar ik noem toch nog een paar leuke items: zoekplaten voor volwassenen, grappige visuele testjes, de mooiste musea in Europa, posters, knipvellen, tekenlessen en Aaf over het verschil tussen het plaatje in je hoofd en de werkelijkheid. Tenslotte staan de geheimen van een goed blog er in, dus als dit blog de komende tijd nog leuker wordt, dan is dat dankzij de Flow 😉

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.