Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox

Het is (bijna) vakantie! Een tijdschriftje lezen vind ik ultiem ontspannen en het meest relaxte is voor mij wel de Flow. Ik was dus weer erg benieuwd naar het Flow Vakantieboek, of beter gezegd de vakantiebox, want het is een heel pakket.

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek #leukmetkids #zomervakantie

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek

Het thema is heimwee naar vakantie zonder verwachtingen… Heel toepasselijk voor veel moeders 😉 Flow journalisten delen op de kenmerkende relaxte Flow manier hun tips hoe ze hun vakantie versimpelen.

Wat staat er nog meer in dit dikke Flow Vakantieboek? Te veel om op te noemen, maar ik noem toch nog een paar leuke items: retro vakantiekiekjes van retro sterren, fotograferen met je telefoon, de charme van een sleurhut, wandelingen in eigen land, natuurposters, mindful op vakantie en natuurlijk tips van Aaf.

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek

Daarnaast zitten er nog allemaal andere leuke dingen in de box: een schriftje met langzame tips, een soort mini cursus bullet journal maken en mooie kaartjes. En de favoriet van de kids: de Happy Memories Box. Hierin zitten twintig tabbladen om herinneringen tussen te bewaren, zoals toegangskaartjes, mooie plaatjes, bloemetjes, een zin per dag, minitekeningen en nog veel meer. Die gaan we deze zomervakantie samen vullen!

De Flow Vakantiebox is te koop bij Bol.com.

Meer lezen (klik op het plaatje)

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids