Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox


Het is (bijna) vakantie! Een tijdschriftje lezen vind ik ultiem ontspannen en het meest relaxte is voor mij wel de Flow. Ik was dus weer erg benieuwd naar het Flow Vakantieboek, of beter gezegd de vakantiebox, want het is een heel pakket.

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek #leukmetkids #zomervakantie

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek

Het thema is heimwee naar vakantie zonder verwachtingen… Heel toepasselijk voor veel moeders 😉 Flow journalisten delen op de kenmerkende relaxte Flow manier hun tips hoe ze hun vakantie versimpelen.

Wat staat er nog meer in dit dikke Flow Vakantieboek? Te veel om op te noemen, maar ik noem toch nog een paar leuke items: retro vakantiekiekjes van retro sterren, fotograferen met je telefoon, de charme van een sleurhut, wandelingen in eigen land, natuurposters, mindful op vakantie en natuurlijk tips van Aaf.

Zomervakantie tip: de Flow Vakantiebox met vakantieboek

Daarnaast zitten er nog allemaal andere leuke dingen in de box: een schriftje met langzame tips, een soort mini cursus bullet journal maken en mooie kaartjes. En de favoriet van de kids: de Happy Memories Box. Hierin zitten twintig tabbladen om herinneringen tussen te bewaren, zoals toegangskaartjes, mooie plaatjes, bloemetjes, een zin per dag, minitekeningen en nog veel meer. Die gaan we deze zomervakantie samen vullen!

De Flow Vakantiebox is te koop bij Bol.com.

Meer lezen (klik op het plaatje)

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.