Cadeautip: foto schilderij portret van je kind

De tijd van cadeaus geven en ontvangen komt er weer aan. Voor veel mensen een hele leuke tijd, maar het kan ook een uitdaging zijn. Wat geef je mensen die alles al hebben en voorkom je te te vervallen in de geijkte sokken, geurtjes of cadeaubonnen… Marielle heeft een hele leuke tip: een foto schilderij portret van je kind. 

Een van de leukste cadeaus om te krijgen is toch een familiefoto of een portret van je kroost? Wij kregen pasgeleden wel een heel leuke verrassing van mijn schoonvader, kunstenaar Henk van Opbergen. Hij had een foto van ons jongste dochtertje nagetekend als cadeautje voor ons verbouwde huis!

Cadeautip voor de feestdagen: foto schilderij portret van je kind Behalve dat de tekening heel goed lijkt, is het ook heel mooi om te zien welk beeld van zijn kleindochter opa uitgekozen had om vast te leggen. Bijzonder, hoe een kunstenaar een persoon toch net iets anders weet te vangen dan hoe jij zelf je kind ziet. De tijd en energie die hij er vervolgens ingestoken had, maar ook het plezier waarmee hij het geschilderd had, maakten het tot een wel heel persoonlijk en dierbaar cadeau.

Henk van Opbergen

Henk van Opbergen is eigenlijk pas op latere leeftijd met schilderen begonnen. Hij tekende wel altijd al graag. Als technisch tekenaar heeft hij 20 jaar ervaring opgedaan in perspectief tekenen, inzicht in verhoudingen en gedetailleerdheid. Materiaal, vorm en kleur inspireren hem tot het maken van figuratief, realistisch werk. Daarbij weet hij helderheid en een eigen sfeer in zijn werk vast te leggen.

Dieren als thema voor een stijlvolle babykamer en kinderkamer

Henk schildert graag stillevens, hierbij gebruikmakend van olieverf. Maar hij richt zich de laatste jaren ook steeds vaker op andere technieken en specialiseert zich in het naschilderen van portretfoto’s. Jaren geleden maakte hij ook deze muurschildering voor onze oudste dochter.

Cadeautip voor de feestdagen: foto schilderij portret van je kind

Wil jij ook een foto schilderij portret van jouw (klein)kind? Sinds kort werkt Henk ook in opdracht, voor een leuke prijs! Een getekend portret maakt hij vanaf 150 euro, een schilderij vanaf 300 euro.

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Henk van Opbergen. Of stuur hem voor meer informatie een email op info@henkvanopbergen.nl.

Nog meer kerst

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst. Tips voor het kerstdiner thuis en op school, leuke ideeën om te knutselen, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, kerstfilms, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY ideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids