Goed doel: de feestslinger van Jarige Job in de supermarkten

Weet je dat meer dan 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat hun ouders er geen geld voor hebben? Moet je je voorstellen: een kind wil niet naar school op zijn verjaardag, want hij kan niet trakteren. Een feestje thuis is ook niet mogelijk. Stichting Jarige Job helpt zulke kinderen al jaren, door ze een verjaardagbox te geven, met spullen om op school en thuis je verjaardag te kunnen vieren. Daarbij helpen heel veel vrijwilligers, maar ook een aantal grote bedrijven helpt mee, door producten gratis of voor weinig geld te leveren. Om nog meer kinderen te kunnen helpen is er nu een leuke actie in de supermarkt.

Goed doel: de feestslinger van Jarige Job in de supermarkten

Samen met de Voedselbank, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld, Nationaal Fonds Kinderhulp en Het Vergeten Kind spoort Stichting Jarige Job gezinnen op die de box nodig hebben. Om nog meer kinderen te bereiken is er nu een actie in de supermarkten. Bij aankoop van drie actieproducten krijg je een gratis feestslinger mee naar huis én wordt er automatisch een feestslinger gedoneerd aan Stichting Jarige Job. Tegelijkertijd maken veel ouders kennis met de Stichting Jarige Job, waardoor meer gezinnen zich kunnen aanmelden.

Goed doel: de feestslinger van Jarige Job in de supermarkten

Heel veel supermarkten doen mee aan de actie: Agrimarkt, Albert Heijn, COOP, Emté, Jumbo, MCD, Plus en Spar. De actieproducten vind je in de supermarkt in een speciale display van Stichting Jarige Job. Jeroen van de Boom legt de actie ook op YouTube uit.

Ken jij een gezin dat de verjaardagbox goed zou kunnen gebruiken, misschien een klasgenootje van je eigen kind? Je kunt het ze natuurlijk vertellen, maar misschien durf je dat niet. Dan kun je de slinger die je in de supermarkt gekregen hebt in de brievenbus stoppen, zodat ze toch op de hoogte zijn.

Het is niet te geloven dat zo’n actie nodig is in Nederland, maar dat is helaas de realiteit. Laten we hopen Stichting Jarige Job met deze actie zo veel mogelijk kinderen en ouders bereikt! Wil je graag nog meer doen? Je kunt ook geld ook doneren aan Stichting Jarige Job.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids