Kleine webwinkel in de spotlight: De kinderkookshop

Er zijn zo veel webwinkels, maar sommige zijn echt pareltjes, gespecialiseerd in iets bijzonders. In mijn rubriek “Kleine webwinkel in de spotlight” zet ik daarom af en toe zo’n bijzondere webwinkel in de spotlight. Vandaag vertelt Anouk Ernst-Endert over De kinderkookshop. Je kent haar misschien al van de gastblogs die ze regelmatig schrijft op Leuk Met Kids, met lekkere recepten en leuke culinaire dingen om te doen met de kids.

image

Waarom ben je jouw webshop begonnen? “Koken en eten doe je iedere dag, dus het is wel fijn als het een leuk onderdeel van de dag is, ook met kinderen. Ik kookte altijd al graag en als moeder probeerde ik iedere dag een snelle en gevarieerde maaltijd te koken. De kinderen vonden het al heel snel leuk om mee te helpen. Of om te spelen met keukentjes, schortjes en ander kookspeelgoed. En ieder nieuw product aan de eettafel werd met gejuich ontvangen.
Zo ontstond het assortiment: kinderschortjes, producten waar kinderen mee kunnen koken, kinderbestek, kinderservies, mooi houten speelgoed, bijzondere koekvormen.”

Maar daar bleef het niet bij: “Kookboeken kon ik vanuit mijn oude vak als boekenredacteur niet weerstaan. Voor verjaardagen zijn er ook steeds meer originele producten bij gekomen. En met de feestdagen probeer ik steeds leuke nieuwe producten aan te bieden. Alles van mooie kwaliteit en liefst even anders dan anders.”

image

Behalve de shop staan er ook leuke kindvriendelijke recepten op de site. “Niet te moeilijk, wel gevarieerd en de ene keer gezonder dan de andere keer. Eigenlijk gewoon zoals ik zelf kook dus. Hopelijk doen andere gezinnen zo weer makkelijke ideeën op. Onze kinderen testen alle recepten uit – de ene keer met meer plezier dan de andere keer. Zo gaat dat hier ook!”

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van De kinderkookshop, er zit vast iets waar jouw kinderen (en jijzelf) blij van worden!

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids