Kleine webwinkel in de spotlight: De kinderkookshop


Er zijn zo veel webwinkels, maar sommige zijn echt pareltjes, gespecialiseerd in iets bijzonders. In mijn rubriek “Kleine webwinkel in de spotlight” zet ik daarom af en toe zo’n bijzondere webwinkel in de spotlight. Vandaag vertelt Anouk Ernst-Endert over De kinderkookshop. Je kent haar misschien al van de gastblogs die ze regelmatig schrijft op Leuk Met Kids, met lekkere recepten en leuke culinaire dingen om te doen met de kids.

image

Waarom ben je jouw webshop begonnen? “Koken en eten doe je iedere dag, dus het is wel fijn als het een leuk onderdeel van de dag is, ook met kinderen. Ik kookte altijd al graag en als moeder probeerde ik iedere dag een snelle en gevarieerde maaltijd te koken. De kinderen vonden het al heel snel leuk om mee te helpen. Of om te spelen met keukentjes, schortjes en ander kookspeelgoed. En ieder nieuw product aan de eettafel werd met gejuich ontvangen.
Zo ontstond het assortiment: kinderschortjes, producten waar kinderen mee kunnen koken, kinderbestek, kinderservies, mooi houten speelgoed, bijzondere koekvormen.”

Maar daar bleef het niet bij: “Kookboeken kon ik vanuit mijn oude vak als boekenredacteur niet weerstaan. Voor verjaardagen zijn er ook steeds meer originele producten bij gekomen. En met de feestdagen probeer ik steeds leuke nieuwe producten aan te bieden. Alles van mooie kwaliteit en liefst even anders dan anders.”

image

Behalve de shop staan er ook leuke kindvriendelijke recepten op de site. “Niet te moeilijk, wel gevarieerd en de ene keer gezonder dan de andere keer. Eigenlijk gewoon zoals ik zelf kook dus. Hopelijk doen andere gezinnen zo weer makkelijke ideeën op. Onze kinderen testen alle recepten uit – de ene keer met meer plezier dan de andere keer. Zo gaat dat hier ook!”

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van De kinderkookshop, er zit vast iets waar jouw kinderen (en jijzelf) blij van worden!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Anouk

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.