Lente op je bestek én korting bij Mepal!


Het is lente, het seizoen om lekker naar buiten te gaan en jonge dieren te zien. Naar de kinderboerderij om dieren te kijken, maar ook als je in de auto rijdt zijn er overal (jonge) dieren te zien en wordt een ritje opeens een feestje: “Kijk mama, schaapjes!”
20140525-111749.jpg
Wat is er dan leuker dan om de lente in het bestek door te voeren, met schaapjes er op? Zoonlief wil graag met grote mensen bestek eten, hij wil geen plastic bestek meer, maar hij kan het vaak niet laten om met het uiteinde op de tafel te timmeren…
20140525-111145.jpg
Daarom vind ik dit bestek van Mepal een mooie tussenvorm. Met kunststof handvat dat makkelijk vastpakt, maar wel met “echte” stalen uiteinden. En zoonlief? Die accepteerde meteen dat hij geen echt grote mensen bestek kreeg: “Schaapjes op de vork, mama, ze doen mèèèè!!”
20140525-111153.jpg
Wil jij ook zo’n lief lente bestekje? Met de code KIDS0514 krijg je 10% korting op de website van Mepal!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.