Mooie kinderkeukentjes, zelf gemaakt of gekocht


Kinderen vinden het super leuk om met een kinderkeukentje te spelen. Er zijn hele leuke op de markt, maar je kunt het ook zelf maken. Ik laat je de leukste ideeën zien!

Mooie kinderkeukentjes, zelf gemaakt of gekocht

Bij Ikea en Bol.com hebben ze hele leuke keukentjes. Daar kun je een hele leuke achtergrond achter zetten, zoals Handmade by Alice Apple deed.

Ook dit gepimpte Ikea keukentje van Hej.de vind ik erg tof.

Een leuke zelfmaakoptie is een tafeltje te gebruiken en op de muur je keuken te verven of zelfs van masking tape te maken, vtwonen heeft een leuke werkbeschrijving.

Dit keukentje met achterkant van underlayment van Lovely Life is ook erg tof.

Als jullie een hele speelkamer hebben, dan is dit wel een heel gaaf idee van Dosfamily.

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.