Paastraktatie: snelle muffins en cupcakes maken voor Pasen

Zo gezellig, een tafel vol lekkere dingen voor Pasen. In de kleuren van het voorjaar, zoals deze snelle cupcakes om voor Pasen te maken. De paasmuffins zijn super makkelijk en leuk om samen met de kinderen te maken. 

Met Pasen versieren we altijd het huis met leuke lente decoratie en paaseitjes. En we maken lekkere dingen. Meestal voor de lunch of koffie, want gek genoeg hoort bij Pasen geen diner. De kinderen grijpen iedere feestdag aan om wat lekkers te willen maken. Zoals deze gezellige cupcakes om te maken voor Pasen.

Cupcakes maken voor Pasen

Deze mini muffins komen van de lokale bakker, maar zijn ook bij de supermarkt te koop. Heb je meer tijd? Dan kun je natuurlijk ook een recept zoeken en zelf muffins maken!

De gespikkelde eitjes zijn van de Hema, maar veel meer winkels hebben deze leuke gespikkelde eitjes. Door de spikkeltjes lijken ze net echt.

Met een mesje snij je een klein rondje uit de muffin. Hier druk je voorzichtig een paaseitje in.

Paastraktatie: snelle muffins en cupcakes maken voor Pasen

Heb je wat grotere cupcakes en/of wat kleinere paaseitjes, dan kun je ook meerdere eitjes er op maken. Deze gemarmerde cupcakes zijn van de Hema. De paaseitjes zijn van Smarties en van M&M, bij Albert Heijn. Als je meer eitjes gebruikt, dan blijven ze niet vanzelf op hun plek. We hebben het vastgezet met Dr. Oetker topping van Albert Heijn.

cupcakes en muffins voor pasen

Marijke maakte deze vrolijke cupcakes met gelly paaseitjes. Het gras maakte ze met groene fondant door de knoflookpers, je kunt ook groene decoratiestiften gebruiken. De witte toefjes zijn gemaakt met topping. Decoratiestiften en topping heeft Dr. Oetker, bij Albert Heijn.

Paastraktatie: snelle muffins en cupcakes maken voor Pasen

Verder lezen over Pasen

Naast deze cupcakes om te maken voor Pasen, vind je op Leuk Met Kids nog meer tips voor Pasen, waaronder:

Op Leuk Met Kids vind je heel veel leuke ideeën voor pasen

☆allerlei DIY en knutselideeën
☆ideeën voor de paasdoos bij het paasontbijt op school
☆traktatie ideeën voor op school
☆lekkere recepten voor de paasdagen
☆filmtips
☆ideeën om het huis te versieren voor Pasen en de lente

Op Instagram delen we ook regelmatig leuke recepten en knutsel ideeën.

De Leuke Update

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Dit keer vol tips voor drukke moeders. Fijne tips om te relaxen, met en zonder kids. Maar ook mooie en handige spullen voor je werk en onderweg. En natuurlijk ook weer allerlei ander nieuws, ideeën, musthaves en uitjes voor ouders en kids.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids