Printable verjaardagskalender van Minimixtape


Vorige week zag ik bij Minimixtape een mooie printbare Sinterklaas kalender. Ik zie bij haar vaker van die leuke printables langskomen, dus ik vroeg Anniek of ze toevallig ook iets voor verjaardagen had, want zoonlief is over een paar weken jarig. Dat had ze niet, maar ze vond het wel een goed idee en ging aan de slag, het resultaat is super leuk!

Printable verjaardagskalender van Minimixtape

De verjaardag, het trakteren, het kinderfeestje en het familiefeestje zijn vaak allemaal op een andere dag. Dat is voor jonge kinderen best ingewikkeld om te begrijpen, met deze kalender kunnen ze het voor zich zien. De kalender heeft losse tekentjes, zodat je alle gebeurtenissen apart in kunt plakken. 

Printable verjaardagskalender van Minimixtape

Wij zijn de verschillende feestjes steeds verder uit elkaar gaan plannen. De eerste keer deden we het kinderfeestje op zaterdag en het familiefeestje op de dag erna, die tweede dag hadden we een hysterisch kind. Het jaar erna deden we het kinderfeestje op de zaterdag voor de verjaardag en het familiefeestje op de zaterdag erna. Inmiddels doen we het kinderfeestje nog een week eerder, prikkels spreiden blijkt een must, zeker zo vlak voor Sinterklaas, dan geniet de kleine man tenminste. Ik maakte de kalender daarom nog een weekje groter dan hij al was 🙂

Printable verjaardagskalender van Minimixtape

Deze en andere printables vind je op de blog van Minimixtape. Ik printte de kalender een paar keer, de kinderen zijn er heerlijk mee aan het knutselen. En oh ja de Sinterklaas kalender had ik al geprint, die ligt alvast klaar 🙂 Dank je Anniek, voor deze en al die andere gave printables!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.