Recept voor snelle zomerse eiersalade


Dit recept is ideaal voor een mooie zomeravond, thuis of op vakantie, want het is snel en de kids vinden het heerlijk. Ook in de winter maak ik dit wel eens als ik even geen zin heb in discussie over het eten, maar zo’n frisse salade is het lekkerste in de zomer.

Recept voor snelle zomerse eiersalade, voor vakantie of thuis #leukmetkids #recept #kinderen

Recept voor snelle zomerse eiersalade, voor vakantie of thuis #leukmetkids #recept #kinderen

Ingrediënten 2 volwassenen en 2 kids

1 emmertje snoep tomaatjes

1 komkommer

6 eieren

Dressing van 1 el olijfolie, 1/2 el balsamico, 1/2 el mayonaise

Naar smaak verse kruiden fijn geknipt

Brood of afbakbrood

Recept voor snelle zomerse eiersalade

Bereiding

Kook de eieren hard en snijd ze in stukjes. Snijd de tomaten doormidden en de komkommer in stukjes. Maak de dressing in een grote schaal. Voeg de andere ingrediënten toe. Eet smakelijk!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.