Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn, Parijs en New York

Heb jij dat ook, die fascinatie voor reisgidsen? Er in kijken is al bijna net zo leuk als op reis gaan. Er komen steeds leukere reisgidsen op de markt. Mo’Media heeft nu drie nieuwe leuke reisgidsen gemaakt van Parijs, Londen, Berlijn en New York. Met natuurlijk leuke reistips, vaak net even anders dan je in andere reisgidsen vindt, maar nog veel meer dan dat.

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Je kunt er een eigen reisverslag van maken. Door op te schrijven wat je gedaan hebt, er tekeningetjes van te maken, enzovoorts. Zo kun je in de versie van Parijs het uitzicht vanuit je raam tekenen, je mooiste vondsten en herinneringen inplakken, aankruisen welke must-see bezienswaardigheden je hebt bezocht, het arrondissement inkleuren waar je zat of waar je later een appartementje wil hebben, de fantastische stoeltje uit het Luxembourg inkleuren terwijl je zelf in het park zit, je aankopen en miskopen intekenen en je favoriete it-bag inkleuren aangezien je hem niet kunt kopen 🙂

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Daarnaast staat het boekje vol met bijzondere lijstjes, denk aan de films over Parijs, de mooiste theaters en alle metrohaltes in de stad. En natuurlijk allemaal vrolijk makende zwart wit illustraties over Parijs.

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Dit YouTube filmpje laat het ook mooi zien:

Titel: Dit is mijn Parijs / Dit is mijn Berlijn / Dit is mijn Londen / Dit is mijn New York
Auteur: Marie Bashkirtseff en Petra de Hamer
Uitgever: Mo’Media
Te koop: bij onder meer Bol.com

Tips voor Pasen

Weet je dat je hier ook heel veel leuke tips voor Pasen vindt? Ideeën om te knutselen, gezellige ideeën voor in huis, lekkere recepten en leuke lente uitjes voor kids.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids