Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn, Parijs en New York


Heb jij dat ook, die fascinatie voor reisgidsen? Er in kijken is al bijna net zo leuk als op reis gaan. Er komen steeds leukere reisgidsen op de markt. Mo’Media heeft nu drie nieuwe leuke reisgidsen gemaakt van Parijs, Londen, Berlijn en New York. Met natuurlijk leuke reistips, vaak net even anders dan je in andere reisgidsen vindt, maar nog veel meer dan dat.

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Je kunt er een eigen reisverslag van maken. Door op te schrijven wat je gedaan hebt, er tekeningetjes van te maken, enzovoorts. Zo kun je in de versie van Parijs het uitzicht vanuit je raam tekenen, je mooiste vondsten en herinneringen inplakken, aankruisen welke must-see bezienswaardigheden je hebt bezocht, het arrondissement inkleuren waar je zat of waar je later een appartementje wil hebben, de fantastische stoeltje uit het Luxembourg inkleuren terwijl je zelf in het park zit, je aankopen en miskopen intekenen en je favoriete it-bag inkleuren aangezien je hem niet kunt kopen 🙂

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Daarnaast staat het boekje vol met bijzondere lijstjes, denk aan de films over Parijs, de mooiste theaters en alle metrohaltes in de stad. En natuurlijk allemaal vrolijk makende zwart wit illustraties over Parijs.

Reisgids, reisverslag en tekenboek in één van Londen, Berlijn en Parijs

Dit YouTube filmpje laat het ook mooi zien:

Titel: Dit is mijn Parijs / Dit is mijn Berlijn / Dit is mijn Londen / Dit is mijn New York
Auteur: Marie Bashkirtseff en Petra de Hamer
Uitgever: Mo’Media
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.