Winactie: Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro

Ieder jaar wordt er een Sinterklaasmeezingboek uitgebracht, je kunt je die van de afgelopen jaren misschien nog wel herinneren, gezongen door Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij en Maan. Dit jaar zingt Romy Monteiro de sinterklaasliedjes, zowel nieuwe als bekende. De liedjes komen allemaal op Spotify en YouTube te staan, een deel kun je nu al beluisteren, er komen ook meezingversies. Het Sinterklaasmeezingboek krijg je vanaf 19 december bij de ETOS bij aankoop van een aantal actieproducten.

Op zondag 25 november vanaf 12u30 is er een speciaal meezingconcert in theater Kikker in Utrecht, waar kinderen kunnen genieten van de liedjes van Romy Monteiro. Sinterklaas komt zelf natuurlijk ook langs. Dit event is op uitnodiging en er is maar plek voor 150 personen. Super leuk: ik mag drie keer vier kaartjes weggeven!

Winactie: Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro

Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten waarom jullie graag naar dit concert willen gaan en wie weet mag jij met drie anderen naar het Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro. Deze winactie loopt tot en met 18 november.

Update: de winactie is gesloten, de winnaars zijn Rebecca, O’shea en Tamara. Veel plezier bij het concert!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids