Winactie: Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro


Ieder jaar wordt er een Sinterklaasmeezingboek uitgebracht, je kunt je die van de afgelopen jaren misschien nog wel herinneren, gezongen door Angela Groothuizen, Kim-Lian van der Meij en Maan. Dit jaar zingt Romy Monteiro de sinterklaasliedjes, zowel nieuwe als bekende. De liedjes komen allemaal op Spotify en YouTube te staan, een deel kun je nu al beluisteren, er komen ook meezingversies. Het Sinterklaasmeezingboek krijg je vanaf 19 december bij de ETOS bij aankoop van een aantal actieproducten.

Op zondag 25 november vanaf 12u30 is er een speciaal meezingconcert in theater Kikker in Utrecht, waar kinderen kunnen genieten van de liedjes van Romy Monteiro. Sinterklaas komt zelf natuurlijk ook langs. Dit event is op uitnodiging en er is maar plek voor 150 personen. Super leuk: ik mag drie keer vier kaartjes weggeven!

Winactie: Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro

Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten waarom jullie graag naar dit concert willen gaan en wie weet mag jij met drie anderen naar het Sinterklaas meezingconcert met Romy Monteiro. Deze winactie loopt tot en met 18 november.

Update: de winactie is gesloten, de winnaars zijn Rebecca, O’shea en Tamara. Veel plezier bij het concert!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie
Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Zoek je meer leuke prijsvragen? Kijk eens op Prijsvragengala.nl.


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.