Snelle traktatie voor school: popcorn mét een spelletje


Iedere verjaardag is het weer een uitdaging: wat gaan we dit jaar verzinnen om te trakteren op school of crèche? Dit keer ging onze kleuter voor een snelle traktatie: vrolijke bakjes popcorn met een leuk traktatieklets spelletje er in.

Snelle traktatie voor school: bakje popcorn mét een leuk spelletje

Dit heb je nodig:
*Traktatieklets kaartjes van Gezinnig, te koop op Gezinnig.nl of Bol.com.
*Popcorn, op de zak staat hoeveel porties er in zitten.
*Bakjes of bekertjes, deze zijn van Xenos, Hema heeft ook leuke.
*Cadeaulint in verschillende kleuren.
*Doorzichtig inpakfolie, te koop bij Blokker of Xenos.

Snelle traktatie voor school: bakje popcorn mét een leuk spelletje

De traktatieklets voor kinderen van 3-6 jaar bevat 18 duo’s van halve dieren, ieder kind kan bij het trakteren op zoek naar het klasgenootje met de andere kant van zijn of haar dier. De traktatieklets voor kinderen van 6-12 jaar bevat leuke vragen.

Snelle traktatie voor school: bakje popcorn mét een leuk spelletje

Het kaartje stopten we in een bakje popcorn. Het bakje pakten we in doorzichtig inpakpapier in en deden een lintje er omheen. Door het folie er omheen blijft de popcorn knapperig en is de traktatie de dag van tevoren te maken. Wat ook leuk is: de kinderen kunnen helpen met deze traktatie, dat vind ik een must.

Snelle traktatie voor school: bakje popcorn mét een leuk spelletje

Voor de juffen en meesters stopten we natuurlijk ook wat anders in de traktatiemand: vrolijke chocoladerepen van Snor, bijvoorbeeld te koop bij Fonq.

Snelle traktatie voor school: bakje popcorn mét een leuk spelletje

De snelle traktatie was een succes, de kinderen op school vonden popcorn lekker het spelletje leuk. De meester ook, die bewaart de kaartjes voor de volgende keer dat hij duo’s wil maken 🙂

Traktaties voor kinderen op crèche of school

Wil je nog meer traktatie ideeën zien? Kijk dan even naar dit artikel met traktaties voor kinderen op crèche of school.


Meer inspiratie voor verjaardagen


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Jonas Sander Duchhart

Geachte meneer of mevrouw ik word volgende week woensdag 14 november. Ik word dan 14 jaar oud . Kunnen jullie mij helpen met een leuke traktatie idee ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.