Stick-lets: buitenspeelgoed om een hut te bouwen met takken


Ik heb zoiets cools ontdekt: Stick-lets. Dat is speelgoed waarmee kinderen hun eigen hut of zelfs heel kamp kunnen bouwen van takken!

Met deze flexibele rubberen verbindingsstukken maak je namelijk takken aan elkaar. Het is heel klein, dus het kan altijd mee in je tas. Het merk heeft bewust gekozen voor silicone rubber. Dat gaat lang mee, is duurzamer dan plastic en bevat geen schadelijke stoffen.

Stick-lets: buitenspeelgoed om een hut te bouwen met takken

Stick-lets: buitenspeelgoed om een hut te bouwen met takken

Stick-Lets zijn te koop bij I love speelgoed, Bol.com en Gezinnig. Er zijn sets vanaf 6 stuks tot en met 90 stuks, die laatste zijn voor scholen en buitenschoolse opvang.

Nu nog op zoek naar een smoes om dit leuke speelgoed aan te schaffen, maar die vind ik wel 😉


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.