Tip: anti klitten borstel voor de meisjesharen


Toegegeven, mijn kleine is meisje is niet kleinzerig. In tegendeel, ze speelt graag met de grote jongens mee en over de blauwe plekken op haar benen hoor je haar totaal niet. Ook met haren borstelen piept ze weinig, maar als er van die nare klitten in haar haren zitten, dan hoor je zelfs mijn stoere meisje klagen. Het maakt wel heel erg uit welke borstel je gebruikt, deze kocht ik bij de Hema.

Tip anti klitten borstel voor de meisjesharen

En hij is er weer, hij stond in de folder! In mijn Hema zijn folder producten vaak op, dus ik heb hem meteen online besteld en laten afleveren in mijn eigen winkel.

Tip anti klitten borstel voor de meisjesharen

Je vindt de borstel op de website van de Hema in twee kleuren, degene op de foto en eentje met aqua en roze. Waar de elastiekjes en haarknipjes vandaan komen weet ik niet meer, maar je vindt vergelijkbare ook bij de Hema. Dit soort elastiekjes zijn ook heel fijn voor meisjesharen, want ze blijven er niet in hangen 🙂

De pony van je kleine meisje laten bijgroeien

Wil je meer lezen? Kijk dan hier hoe je de pony kunt laten bijgroeien zonder haarspeldjes

5 tips: zo blijven de haren van je kleine meisje wél vast zitten

… of hier hoe je zorgt dat die haren wel de hele dag blijven zitten.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.