Tip: anti klitten borstel voor de meisjesharen

Toegegeven, mijn kleine is meisje is niet kleinzerig. In tegendeel, ze speelt graag met de grote jongens mee en over de blauwe plekken op haar benen hoor je haar totaal niet. Ook met haren borstelen piept ze weinig, maar als er van die nare klitten in haar haren zitten, dan hoor je zelfs mijn stoere meisje klagen. Het maakt wel heel erg uit welke borstel je gebruikt, deze kocht ik bij de Hema.

Tip anti klitten borstel voor de meisjesharen

En hij is er weer, hij stond in de folder! In mijn Hema zijn folder producten vaak op, dus ik heb hem meteen online besteld en laten afleveren in mijn eigen winkel.

Tip anti klitten borstel voor de meisjesharen

Je vindt de borstel op de website van de Hema in twee kleuren, degene op de foto en eentje met aqua en roze. Waar de elastiekjes en haarknipjes vandaan komen weet ik niet meer, maar je vindt vergelijkbare ook bij de Hema. Dit soort elastiekjes zijn ook heel fijn voor meisjesharen, want ze blijven er niet in hangen 🙂

De pony van je kleine meisje laten bijgroeien

Wil je meer lezen? Kijk dan hier hoe je de pony kunt laten bijgroeien zonder haarspeldjes

5 tips: zo blijven de haren van je kleine meisje wél vast zitten

… of hier hoe je zorgt dat die haren wel de hele dag blijven zitten.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids